2777
2789

اره من خیلی استفاده کردم اولا باید محیط خنک باشه گرم باشه زود تر به دستت میچسبه و دستاتم چرب کن

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه بلدباشی فوت فن عالیه عالی ب دست زیاد ماساژ بده باید بچسبه ک زودتر مو رو پاک کنه نچسبه بدردنمیخوره ک عزیزوم کلبپش ببین زنه ب دستش میچسبه بزور ولی تمیز میشهدو سریع  

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...
صمغ بده موم استفاده کن

کجا بده؟ 🤔خوبه که😐

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
کجا بده؟ 🤔خوبه که😐

والا من هرکاری کردم مث موم موثر نبود..شایدم کار باهاش خیلی مهارت میخاد.ولی واسه کسی ک بلد نیس موم عالیع

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
2790
2778
2791
2779
2792