2777
2789
عنوان

واکسن ۴ ماهگی

164 بازدید | 11 پست

بچه ها شنبه باید دو قلوهامو ببرم واکسن ۴ ماهگی بزنن. واکسن دوماهگی خیلی اذیت شدن

این یکی چطورع؟

راسته میگن اگه دوماهگی اذیت شن ۴ ماهگی اذیت نمیشن؟

ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید

دخترمن دوماهگی اذیت شد ازپادردوتب ولی چهارماهگی فقط تب کرد نترس بعدم بدنا فرق میکنه واکنششون

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دست تنهام خیلی استرس دارم 

بچه هات دخترن یا پسر ؟؟شکم اولته ؟؟

سوالم بی ربط ولی خیلی دوقلو دوس دارم 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
من دست تنهام خیلی استرس دارم 

عزیزم خدا کمکت کنه مادری خواهری پیشت نیستن دوستی 

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
دختر و پسر  ارع عزیزم

خداحفظشون کنه عزیزم 

طبیعی دوقلو شدن یا با دارو ؟

کی متوجه شدی دوقلوان ؟؟

من از خدامه دوقلو باشن 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
خداحفظشون کنه عزیزم  طبیعی دوقلو شدن یا با دارو ؟ کی متوجه شدی دوقلوان ؟؟ من از خدامه دوقلو ...

طبیعی عزیزم. هفته ۶ ک سونو دادم

ان شاالله ب سلامتی بگذرونی و فارغ شی

دوقلو سختیای خودشو داره

طبیعی عزیزم. هفته ۶ ک سونو دادم ان شاالله ب سلامتی بگذرونی و فارغ شی دوقلو سختیای خودشو داره

مرسی عزیزم 

اره خب سخته ولی من خیلی دوس داشتم دوتا باشن