2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🧡

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

چرا زن و مرد باید برابر باشن؟

زنو مرد حقوق های برابری دارن عزیزم 

چرا به یه دختر ۳۰ساله میگن ترشیده و مخشو میخورن و افسردش میکنن ولی با یه پسر ۳۰ساله کاری ندارن؟ .

زن و مرد هردو انسانن و برابرند نه مرد برتر از زنه نه زن برتر از مرد

سوالی در این مورد داشتی جواب میدم🧡

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

زنو مرد حقوق های برابری دارن عزیزم  چرا به یه دختر ۳۰ساله میگن ترشیده و مخشو میخورن و افسردش م ...

من کاملا با نظر شما مخالفم و شمام نظرتو عوض کن

زن ها نباید با مردها برابر باشن بلکه باید سهم بیشتری رو از آن خودشون کنن و بالاتر از مردها باشن

💍♥ i said yes 

من کاملا با نظر شما مخالفم و شمام نظرتو عوض کن زن ها نباید با مردها برابر باشن بلکه باید سهم بیشتری ...

جنسیت نیستم من 🧡

مرد و زن هیچکدوم بر دیگری برتری ندارند