2777
2789
عنوان

کدوم رنگ‌؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 36 پست
تازه این آقا قبلا ادعاش میشدکه بیکارنیستن 🙄😐  ولش کن بابا الان مث نی نی کوچولوهانی نی یارروو ...

کی ادعا کردم ک بیکار نیستم ؟چرا اینجوری رفتار میکنید😐

سالها قبل فک میکردم "تنهایی" عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد         
کی ادعا کردم ک بیکار نیستم ؟چرا اینجوری رفتار میکنید😐

توتاپیکای قبلتون !!!

من اصلا حواسم‌نبودشماییدوگرنه اصلا ریپلای نمیکردم

من مطمئنم اگه یه روزی پولداربشم فرداش امام زمان ظهور میکنه وهمه چی صلواتی میشه!😏🤦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به رنگن یه کم این یکی پررنگ تره شما شلوغش میکنید واسع هر رنگی یه پیشوند پسوند میزارید

تقریبا هم رنگ بودن با جمله اولی و اخری یه رنگ هستن فرق داره😂

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
توتاپیکای قبلتون !!! من اصلا حواسم‌نبودشماییدوگرنه اصلا ریپلای نمیکردم

من اسمی از کار نیوردم فقط رشتمو گفتم 

سالها قبل فک میکردم "تنهایی" عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد         
سید عباس کیه؟!

ولش کن این کاربرعادتشه خوشمزه بازی دربیاره حواسم نبوداینه وگرنه ریپلای نمیکردم

من مطمئنم اگه یه روزی پولداربشم فرداش امام زمان ظهور میکنه وهمه چی صلواتی میشه!😏🤦