2789
اقا مسخره نکنن همین میشه که میگی؟میخام یاد بگیرم‌ترکی 

بخدا مسخره نیست من خودم هر وقت کسی اینجوری میگه بهم این جوابو میدم چون ازدواج کردم رفتم شهر دور الان اینو گفتم خندم گرفت

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی میشه ببر صداتو؟😂

خب چون ترکا باهم راحتن و بی اعصاب جواب همو میدن این خیلی معنی بدی نمیده تو فارسی شاید یکم زننده باشه ولی تو ترکی بامزس🤣🤣

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
انقیرما ینی بعدا بک میدم؟فحش نباشه؟

نه نگی یوقت.انقیرما وقتی که مثلا ی گاو ماما میکنه بهش میگن انقیرما ینی ببر صداتو حیوون🤣🤣

وایی😂😂😂خب داشتم میگفتمممم خوبه نگفتممم😂😂

ببین چقد با طرف خودمونی هستی؟اینارو بهش بگو بعد بگو دوستای ترکم یادم دادن گفتن حرف خوبیه🤣