2777
2789
عنوان

گروه ایلتس

240 بازدید | 12 پست

دوستان سطح زبان من در حد متوسط هستش  کسی هست که بخواد باهمدیگه یه گروه ایلتسی تشکیل بدیم یعنی با همدیگه یه پلن می ریزیم و طبق اون باید پیش بریم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تا الان چیا خوندی؟ برای بعد از این چی؟ و مهمتر اینکه چقدر وقت میزارین؟  من چون شاغلم و بچه ام ...

من یک سال که می خونم ولی نه پشت سر هم و اینکه یه کتاب رایتینگ معمارزاده و اسپیکینگ اناهید رمضان زاده رو دارم و کتابای کمبریج

خب پس احتمالا سطح شما از من بالاتره. من بیشتر پادکست و کتاب صوتی گوش دادم و فیلم دیدم و کتاب داستا ...

نمی شه حدس زد سطح کدوم ما بالاتره ولی ابتدا به ساکن باید خودمون رو تقویت کنیم با منابعی که هر کدوم در اختیار داریم و طبق یه پلن که طراحی می کنیم

نازنین جان میشه بگی با کدوم‌کتابها شروع کردی؟ اسم کتابها رو بگو لطفا.

عزیزم وقتی شوهرم بیاد نمیتونم جواب بدم اما میتونم باهاتون بخونم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
نازنین جان میشه بگی با کدوم‌کتابها شروع کردی؟ اسم کتابها رو بگو لطفا. عزیزم وقتی شوهرم بیاد نمیتونم ...

ببین درسته منبع مهمه اما اینترنت پر از منابع ایلتسی هستش من رایتینگ معمارزاده و اسپیکینگ اناهید رمضان زاده و ریدینگ و لیسینینگ کمبریج رو در دست دارم