2821
2789
عنوان

کمککککککک

149 بازدید | 11 پست

خانوما من هفته چهارده بارداری هستم. دیروز دکتر بهم گفته باید آمپول روگام بزنم هفت ماهگی.

حتما باید بزنم؟؟ جدیدا قیمتش چنده؟

دکتر باید بنویسه یا خودم بخرم؟کلا وجوریه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه دکترا خیلی چیزا میگن که اشتباهه و متاسفانه خانوماهم گوش میدم... البته منظورم با آمپول روگام نی ...

اره درسته

ولی روگام باید بزنی

دیگه محبوریم ب حرفشون گوش کنیم

هرچی باشه دکترن

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
اره درسته ولی روگام باید بزنی دیگه محبوریم ب حرفشون گوش کنیم هرچی باشه دکترن

خخخخخ منو کسی نمیتونه مجبور کنه،اطلاعاتم اونقدری بالا هست که چی بخورم چی نخورم که گاهی دکترا رو گیر میندازم با خودشون درگیر میشن😂😂

خخخخخ منو کسی نمیتونه مجبور کنه،اطلاعاتم اونقدری بالا هست که چی بخورم چی نخورم که گاهی دکترا رو گیر ...

ن تو بحث خوراکی 

اخه بعضی وقتا ادم واقعا مجبور میشه ب حرف دکترا اعتماد کنه

شما میتونی ریسک اینو بپذیری ک روگام نزنی؟

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
ن تو بحث خوراکی  اخه بعضی وقتا ادم واقعا مجبور میشه ب حرف دکترا اعتماد کنه شما میتونی ریسک ای ...

آمپول روگام که نه...نمیشه نزد،چون جایگزین براش نیست،ولی هرچیزی جای گزین سالم براش وجود داشته باشه از اون استفاده میکنم

آمپول روگام که نه...نمیشه نزد،چون جایگزین براش نیست،ولی هرچیزی جای گزین سالم براش وجود داشته باشه از ...

اطلاعاتتوبزارمام استفاده کنیم مرسی

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792