2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکل ندارم ولی روحانی ناراحت میشه اگه بدونه دیر اومدی سرت کلاه نرفته تا حالا    

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

روحانی بدبخت

تهمت نزنین

ان شاءالله خدا خودش کمک کنه و به زودی بره تو سود اونوقت چجوری میخواهیم جدایی تهمت ها رو بدیم؟؟؟

😂😂😂😂😂 بیشتر از میلیارد یعنی بیشتر از ارز اولیه   ؟؟؟ 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

والا ايشون سوالاي عجيب و چرت  پرسيدن منم عجيب و چرت جواب دادم😂

بُرد بُرد😂

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

اوهوم درسته

عزیزم من برای کسی غیر حضوری همه کاراشو انجام دادم.خیلی هم راحت بود.کارگزاری مفید رو هم انتخاب کردم براش.مراحلش اینه دقیقا:

اول سجام ثبت نام میکنی بعد کدپیگیری سجام که اومد  با اپ سیگنال احراز هویت الکترونیک رو انجام میدی.چند روز بعد یه اس ام اس میاد که هم کد بورسی میاد هم یه پیام دیگه که تایید احراز هویتت میاد

بعد مرحله آخر برو توی سایت مثلا کارگزاری مفید ایجاد حساب رو بزن.تمام مراحل رو برو بعد آخرش مینویسه که قرار داد شما ثبت شد و نیاز به مراجعه حضوری نیست و بعد از حداکثر ۵ روز کاری دوباره یه پیام میاد که دسترسی شما به معاملات انجام شده و از اون روز میتونی خرید و فروش رو شروع کنی

عزیزم من برای کسی غیر حضوری همه کاراشو انجام دادم.خیلی هم راحت بود.کارگزاری مفید رو هم انتخاب کردم ب ...

واي ممنونم عزيزم

خيلي كمك كردي

مرسي😍

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر