2777
2789

فکر میکردید چجوری به دنیا بیاد😂😂

من خودم فکر میکردم مامان بابا ها انقدررر دعااا میکننن از خدا بچه میخوان تا خدا یه بچه بهشون میده 😂😂😂😂 

ضدحال_نباشیم_لطفا#  

گزارش.نزنید#

توهین_ممنوع#  

😂😂

خاک برسرم هروقت میرفتیم خرید دنبال مغازه بچه فروشی میگشتم 😣😣😣میخاستم یه بچه واسه خودم بیارم 😌😌😌

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادمه مامانم میگفت تورو از نونخشکی خریدم تا ک رفتم مدرسه کلاس ٣ فهمیدم 😅

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜

من تا عقدکردگی هم فکر میکردم، میگن دو سانت باز شده و سر بچه داره میاد بیرون و اینا ، منظورشون نافه مادره🤣🤣🤣

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

تا کلاس اول دبیرستان فکر میکردم طبیعی بدون درد  سزارین با درد هر دو شکم پاره میکن بچه به دنیا میاد تا یه روز دختر خاله کلاس پنجمی بهم گفت چقدر شوت بودم من

میشه واسه شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🙏

دختر من ده سالشع.میدونه بچه از شکم مادر میاد ولی چجوریشو نمیدونه.چندوقت میش میگفت مامان چرا بعضی خانوما بچه دار نمیشن.گفتم زن و مرد نداره بعضی مردام بچه دار نمیشن.یکساعت خندید که اخه به مرد چه ربطی داره.از شکم مامان میاد بلد نیستیا😂

من فکر میکردم بعد ازدواج بچه میاد تو شکم مامانه بعد شکمشو جراحی میکنند بچه میاد بیرون

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱