2777
2789
عنوان

زبان نرم

133 بازدید | 14 پست

سلام. دیدین بعضی ها چقد زبون نرمی دارن حتی گاهی وقت ها دارن بهت فحش مسدنا ولی آدم اصلا به دل نمیگیره، ولی بعضی ها خیلی وقتا منظوری ندارن ولی وقتی ناراحت میشن زبونشون تنده و عصبی

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید

😂😂😂😂اولش فک کردم جنس خود زبونشونو میگی ک نرمه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم هزاربار به خودم گفتم که نباید هیچ وقت عصبی بشم ولی بعضی وقتا فک میکنم طرف خیلی پر رو هستو گند میزنم به همه چیز

من خودم هزاربار به خودم گفتم که نباید هیچ وقت عصبی بشم ولی بعضی وقتا فک میکنم طرف خیلی پر رو هستو گن ...

ولی بعدش حسابی پشیمون میشم😔

میشه شما هم بگید که چطوری هستید، یا اینکه راه حلی دارید

من زبونم نرمه برا کسایی که دوسشون دارم ولی رک میگم همه چیو وحقیقتو میگم محکم سر حرفمم وایمیستم واسه همین میگن زبونت تلخه

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر  
من زبونم نرمه برا کسایی که دوسشون دارم ولی رک میگم همه چیو وحقیقتو میگم محکم سر حرفمم وایمیستم واسه ...

ولی من وقتی میبینم بعضی از جنبه هارو ندیدم و زود قضاوت کردم عذاب وجدان میگیرم

ولی من وقتی میبینم بعضی از جنبه هارو ندیدم و زود قضاوت کردم عذاب وجدان میگیرم

اول باید همه جوانب روبسنجی خب من کامل مسئله رو برا خودم روشن میکنم بعد حرفمو میگم حتی یبار تومغزم مرور میکنم حرفمو بعد زبون میارم

به منم همه میگن زبونت تلخه چون رکم

از نظر من رک بودن خوبه بجای اینکه الکی توروی یکی خوش باشی بعد غیبت کنی و... یبار رک حرف بزنی 

از نظر من رک بودن خوبه بجای اینکه الکی توروی یکی خوش باشی بعد غیبت کنی و... یبار رک حرف بزنی 

مرسی عزیزم