2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

141 بازدید | 14 پست

خانمااگه خاطره ای در زمینه جنسیت نوزاد دارید تعریف کنید چیزایی که باعث تعجب یا تاسف یا گاهی خندتون شده 

من خودمم داخل مطب سونوگرافی بودم یه خانمیی خیلی استرس داشت شوهرشم بود بعد که رفت داخل واومد و توگوش شوهرش چیزی گفت ای وای من دیدم شوهره شروع کرد کتک زدن خانم تا میخورد زد بیچاره رو کلی هم حرف به منشی گفت و رفت 

بعد ک بعد کلی ماجرا از مطب رفتن بیرون منشی گفت چهار تا دخترداره شوهرش گفته اگه این پسر نشه طلاقت میدم 

اون همه هم که جلومردم کتکش زد 😔😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلااااا درک نمیکنم از مردایی که ازجنس دختر خوششون نمیاد بنظرم اینا واقعا کمبود دارن واول از همه هم از مادر خودشون باید متنفر باشن چون اون هم دختر بوده

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

تو بیمارستان وقتی ی خانمی زایمان کرد  .بعدش خانوادگی همگی زدن زیر گریه .ما فک کردیم یا بچه مرده یا زنه 

بعد دیدیم تو نه ماه میگفتن بچه پسره .ولی دنیا اومده دختر بوده .طرف ۲تا دختر دیگم داشت

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
اه لعنتی

جای تاسف داشت و مرده هم حای اجازه نمیداد کسی نزدیک بشع میکفت زنمه دخالت نکنید 

راستی یه مورددیگ هم بود مرده داخل مطب رفته بود به دکتر فوش میداد ک تقصیر شماست وکلی با دکتر بحث کرد 

دکتره از اینا بود ک مشاور تغذییه ای هم میداد برا پسر 

والا نسل پیامبر نسل به اون با عظمتی از حضرت فاطمه به وجود اومد بعد اینا هنوز دنبال پسر میگردن؟خدا خودش میدونه دختربده یا پسر ماها باید فقط نعمتشو شکر کنیم،اما متاسفم برای زن هایی که ازدخترخوششون نمیادچون اینا اول از همه ازوجود خودشون ناراضین اما خانمی که به زن بودن خودش افتخار کنه مطمئنا دخترهم دوست داره

دخترعموی منم تا۸ماه فک میکرده بچه اش پسره چون بهش ۲بارسونوگفته پسر بعد تو۸ماه که سونوگرافیست بهش گفته دخترمیگفت مثه جن زده ها پاشدم نشستم و گفتم محاله،دلشم پسرمیخاست

والا نسل پیامبر نسل به اون با عظمتی از حضرت فاطمه به وجود اومد بعد اینا هنوز دنبال پسر میگردن؟خدا خو ...

مثلا یه خاطره دیگه هم هست که مال اشناهامونه 

خونواده بودن چهار دختر داشتن 

مرده دیگه نامید شده از زنه رفته بود شیراز یه زن سطح پایین از اینا که حاظرن با هر مردی شد عقد کنن پیدا کرده بود عقدش کردع بود زنه دختر زاییده بود  دلم من یکی که خنک شدوقتی شنیدم 

بعدم بعد دو سال که نیومده بود خونش دست از پا دراز تر برگشته بود شهرشون ولی گمونم زن ودخترا برخوردخوبی نکرده بودن یه مدت خیلب اختلاف وکش مکش داشتن 

مثلا یه خاطره دیگه هم هست که مال اشناهامونه  خونواده بودن چهار دختر داشتن  مرده دیگه نام ...

اون بهتر بود یه کلاس سواد داشت که میفهمید تعیین جنسیت با مرده

اون بهتر بود یه کلاس سواد داشت که میفهمید تعیین جنسیت با مرده

دقیقا همین مساله مهمیه تایین جنسیت با مرده اما از روز اول عزل زن مقصر بوده 

منم یکم تحقیق کردم دربارش در نهایت به این نتیجه رسیدم که تایین جنسیت اصلش با مرده اما شرایط رحم زن هم دخیله تو ای موضوع که گامت نر یا ماده برسه به اسپرم