ترشی کلم های من عالیه با این ۲روشی ک بهت میگم:
اگه دستگاه سبزی خورد کن داری کلم هارو برگ کن بشور و بزار روی پارچه تمیز بزرگ تا خشک بشن بعد بریز تو دستگاه تو دو دقیقه خرد میشن بعد توی ی قابلمه نمک روشون بپاش و مخلوط کن چند حبه سیر رنده کن و فلفل سبز هم ریز خرد کن مخلوطشون کن و مخلوط مساوی اب جوش و سرکه بریز روش یک هفته نشده عالی میشه...
تو این روش چون کلم ها ریز میشن من اصلا نمیجوشونم فقط اب و جوش رو همون طور گرم با سرکه قاطی میکنم میریرم روش.
۲.اگه دستگاه نداری یا کلم هارو برگ کن بشور بعد با چاقو خرد کن یا اول خرد کن بعد بشور من که اول برگ میکنم بعد میشورم ولی خب یکم سخت میشه و چون با دسته ی مقدار درشت میشه اب ب اندازه ای که میخوام روی ترشی بریزم میزارم جوش بیاد بعد کلم هارو میریرم توش در حد ۳۰ ثانیه بعد زیر گازو خاموش میکنم و به همون اندازه سرکه میریزم و سیر و و فلفل ...
اتفاقا باروش دوم جمعه درست کردم عکسشو الان میفرستم