2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رل

عزیزم اینجا هیچکس رل تورو نمیشناسه ک بدونن چجورآدمی هست ایا واقعا پشیمون شده و ایا دیگه تکرارنمیکنه

نظره منو بخوای با تجربه ای ک از۹۰درصده دوستام و حتی گذشته خودم قبل نامزدی کردنم بخوام بهت بگم قیدشو بزن و اصلا بفکره ازدواج باهاش نباش

کسی ک ازصمیم قلب بخوادت حتی به ذهنشم خطورنمیکنه بهت خیانت کنه این نظره منه

میخوای باهاش باشی باش عب نداره ولی دیگ روش حساب نکن به هیچ عنوان

اره، چطور مگه؟ 

خب عزیزم ناراحت نشو.الان دیگه شوهرا هم زیر بار تعهد نمیرن چه برسه به رل.زیاد خودت رو درگیر نکن.برگرد پیشش اگه دیدی بازم دست از پا خطا کرد کات کن.ولی وابسته و دلبسته زیاد نشو.

عزیزم اینجا هیچکس رل تورو نمیشناسه ک بدونن چجورآدمی هست ایا واقعا پشیمون شده و ایا دیگه تکرارنمیکنه ...

فک نکنم، فقط یخورده عذاب وجدان داشت که اونم انگار دیگه نداره، یه بار بهم گفت اگه یه وقت منو با یه دختر دیگه دیدی ناراحت نشو بدون دلم پیش توعه و اونا فقد برا هوسن

خب عزیزم ناراحت نشو.الان دیگه شوهرا هم زیر بار تعهد نمیرن چه برسه به رل.زیاد خودت رو درگیر نکن.برگرد ...

اینجوری خودمو بی ارزش نمیکنم؟ و البته اخه چند ماه دیگه نیره سربازی و نمیدونم دو سال منتظرش بمونم یا کلن قیدشو بزنم

فک نکنم، فقط یخورده عذاب وجدان داشت که اونم انگار دیگه نداره، یه بار بهم گفت اگه یه وقت منو با یه دخ ...

😄عزیزدلم حتی یک دقیقه هم عمرتو و وقتتو صرف همچین پسری باهمچین تفکری نکن مطمعن باش اونیکه لیاقتتو خواهد داشت حتما پیدات میکنه 

تنهاکاره درستی ک میتونی بکنی اینکه تابیشترازاین وابسته نشدی کات کنی 

اینجوری خودمو بی ارزش نمیکنم؟ و البته اخه چند ماه دیگه نیره سربازی و نمیدونم دو سال منتظرش بمونم یا ...

به پات افتاده.معذرت خواهی کرده.ببین خواهرانه میگم به درد نمی خوره.اگه هنوز دوسش داری دلت پیششه بهش یه فرصت دیگه بده بعد شرمنده قلبت نشی.ولی اگه دلت باهاش صاف نیست و نمی خوایش الان تمومش کن.همه چیز به خودت بستگی داره

به پات افتاده.معذرت خواهی کرده.ببین خواهرانه میگم به درد نمی خوره.اگه هنوز دوسش داری دلت پیششه بهش ی ...

میخوام تموم کنم، به نظرت چجوری ماجرا رو باهاش درمیون بزارم؟ 

میخوام تموم کنم، به نظرت چجوری ماجرا رو باهاش درمیون بزارم؟ 

رک بهش بگو.هر چی بهت گذشته بگو.بعدش بگو ادم فقط یه بار حقه زندگی کردن و خوشی داره.می خوام ادامه راهم رو بدون تو باشم.هم واسه من بهتره هم خودت.بهش بگو خیانتت نظرم رو عوض کرده دیگه نمی خوام ادامه بدم.

چجوری رابطه رو تموم کنم و باهاش درمیون بزارم؟ 

رک و پوسکنده بهش بگو

بگو اگه دلت بامنه فقط بامن میگی میخندی فقط بامن بیرون میری من چیزیو ک مال خودمه باخدام شریک نمیشم چه بریه به بندهاش،بگو هیچ اعتمادی بهت ندارم و دیگ نمیتونم ادامه بدم بهتره ک جداشیم همین 

عزیزم خواهرانه بهت میگم من این مورداهم واس خودم هم دوستام قبلا پیش اومده

اخرش فقط تومیمونی و قلبت ک شکسته

نمیخوام قضاوت کنم فقط ازتجربه ام میگم عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز