2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیاد امتحان کردم

عزیزم من الان سرچ کردم اومد عکس همون بچه ای که براش نگرانی اونم بود

برای تاپیکت هم گزارش زدم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم من الان سرچ کردم اومد عکس همون بچه ای که براش نگرانی اونم بود برای تاپیکت هم گزارش زدم 

منم دوباره زدم اومد ممنون عزیزم خدا خیرت بده

میگم اگه عکسای خودمم رفته باشه بین عکسا میاد؟الان عکسام‌نبود ینی از من نرفته چیزی؟

خیلی بابت اون بچه ناراحت شدم اخه دیدم خودش پیجش بازه چند هزار نفر فالوور داره بعد اومد به من گفت تا وقتی عکس باشه نفرینت میکنم اخه وقتی خودش تو پیج گذاشته این همه دیدن دیگه بع شم من منظور بدی نداشتم واقعا 

حالا بی زحمت بگو عکسای خودم نبود ینی چیزی نرفته؟

منم دوباره زدم اومد ممنون عزیزم خدا خیرت بده میگم اگه عکسای خودمم رفته باشه بین عکسا میاد؟الان عکسا ...

نمیدونم عزیزم

به نظرم اگر بود عکسای خودت رو هم میوورد

گلم حق داری ناراحت باشی ولی کاریه که شده و سعی کن از دلش دربیاری البته ایشون هم نباید انقدر ناراحت بشن

به نظرم کسی که عکسش رو تو فضای مجازی میزاره باید اینو بپذیره که هرکسی ممکن عکس هاش رو برداره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم دوباره زدم اومد ممنون عزیزم خدا خیرت بده میگم اگه عکسای خودمم رفته باشه بین عکسا میاد؟الان عکسا ...

میخوای من برات نگا کنم!

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻