2789
عنوان

ی لحظه بیاین...

132 بازدید | 15 پست

من ۲۴سالمه...دیپلم تجربی دارم..وارد دانشگاه نشدم.از طرفی خیلی نقاشیم خوبه و علاقه به کارهای هنری دارم...الان میخوام واسه سال بعد کنکور بدم...از الان میخوام بخونم اما نمیدونم کدوم رشته رو ادامه بدم..تجربیو که به زیست علاقه دارم...یا کنکور هنر رو؟برام مهمه که رشته ای که انتخاب میکنم آینده دار باشه..کسایی که تجربشو داشتن بیاین بگن چیکار کردن...واقعا موندم..دوستم دندان پزشکی میخونه بهم گفت عمرتو حروم دانشگاه نکن برو سمت چیزی که بهش علاقه داری ادامش بده...از طرفی هم حس میکنم بیسوادم و ناراحتم که دانشگاه نرفتم...

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودش دندون پزشکی میخونه بعد به تو میگی نخون؟

دانشگاه عمر حروم کردن نیست

من یه لیسانس حسابداری گرفتم اون موقع عشق کار بودم رفتم سرکار برای ارشد نخوندم

الان تصمیم گرفتم از این ترم حقوق بخونم

درس و سواد همیشههههههههههههه خوبه حتی اگر کار هم نکنی از لحاظ علم و درک و فهم پیشرفت کنی خودش کلی...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...

بزار کامل بگم ببین تمامی رشته ها همشون خوبن و ارزشمند به شرطی که تلاش کنی و ادامه بدی همونطور که واسه پزشک حاذق شدن خیلی زمان میخواد واسه نقاش شدنم الان باید تو به شغل هایی که علاقه داری بکر کنی واز افراد موفق هر رشته بپرسی وگرنه دلسردت میکنن موفق باشی

سمت کنکور تجربی نیا که اینقد اشباع شده و سخت طرح میکنن سوالا رو که اصلا واسه تو که دور بودی از درس ف ...

یعنی اصلا امیدی بهم نیس؟

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
یعنی اصلا امیدی بهم نیس؟

ببین کار ۱ سال نیست تو اول باید منابع خوب تهیه کنی پایه درسیت رو قوی کنی که مطمئنم تو زیاد چیزی یادت نیست و کنکور هم امسال نظام جدیده و باید کلاس کنکور بری تایادت بیاد و گول dvd های کنکوری رو نخوری و وقتتو هدر ندی اگه واقعا میتونی تلاش کنی و جا نزنی مستمر روزی ۱۰ ساعت بخوتی توی ۲ سال میتونی پزشکی قبول بشی...باید یک سال صرف آموزش و یادآوری کنی یک سالم صرف تست و آزمون آزمایشی کنی...اگه این کارا رو تونستی کنی میتونی موفق شی وگرنه نمیتونی