2777
2789
عنوان

💚چله سوره فتح 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 13893 بازدید | 124 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قسمت نبود انگار   پس لا اقل برای من جامانده از قافله دعا کنید بزرگوار

قسمتت بود عزیزم 😍

شماره۳۸

فقط اسمتو بگویادداشت کنم

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
سلام آبجی اگر از 20 آبان شروع میشه من هستم چون درحال حاضر سه تا چله دارم. 

سلام گلم تکمیل شد

ان شاءالله چله بعد

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
 قسمت نبود انگار   پس لا اقل برای من جامانده از قافله دعا کنید بزرگوار

عزیزم من اسمتو نوشتم خانم شاعر

بعد اگ خاستی بگو عوضش کنم

اسم منم بنویس تگ کن یادم نره فرحناز هستم

عه الان دیدم اسمتونوگفتین😑

سلام من هستم انشالله حاجت روابشید

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام من هستم انشالله حاجت روابشید

سلام عزیزم تکمیل شد ان شاءالله چله بعدی

همین اسم خوبه  خدا که میدونه من شاعرم

خب دیگه ازامروز شروع کن بخون عزیزم

ان شاءالله ک حاجت روا بشی💚

سلام عزیزم تکمیل شد ان شاءالله چله بعدی

انشالله عزیزم دفعه بعد صدام کن مرسی عزیزم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
خب دیگه ازامروز شروع کن بخون عزیزم ان شاءالله ک حاجت روا بشی💚

من میخونم از  جمعه شروع کردم امروز شنبه هم حوندم  اگه نتوستم اعلام کنم ببخشید اما مطمین باشید هر روز میخونم تا چهل روز

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045