2777
2789
عنوان

💚چله سوره فتح 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 13571 بازدید | 124 پست
لطفا اسم منو بنویسید.شرایطش چطوریه؟

شماره۳۹

چهل نفریم ک بمدت چهل روز هروز ب نیت کسی ک نوبتشه میخونیم

مثلا شما ۳۹ روزه سی ونهم همه ب نیت حاجات شمامیخونن

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گلم شماره ۳۸ گروه واتساپم داریم میتونین بیاین شب همینجا تاپیک میزنم تگ میکنم توضیحاتو میدم

ممنون عزیزم

میام گروه واتساپ

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
اسم منو بنویسید

اسمتو بگو گلم

بااین اسم نمیشه ی اسمی بگو ک بشه بذارم توی لیست چون توگروه واتساپم باید بذارم مناسب نیست🥰

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
جالبه من میخواستم از فردا خوندن این چله رو شروع کنم،چقدر خوبه که این تاپیک رو دیدم

قسمت💚🥰

اسم منم بنویس تگ کن یادم نره فرحناز هستم

تکمیل شد عزیزم اگه کسی انصراف داد حتما بهتون میگه

اگه ام نه ک چله ی بعدی ان شاءالله 🙏

بله گلم شماره ۳۸ گروه واتساپم داریم میتونین بیاین شب همینجا تاپیک میزنم تگ میکنم توضیحاتو میدم

اسمم زینب

لینک گروه واتساپ رو میدین

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
https://chat.whatsapp.com/LMuOXoLLucN22cQpcSG2nh

عزیزم فقط یه لطفی در حقم میکنی

میتونی جامو با کسی عوض کنی میخام تا قبل 11 آبان نوبتم باشه چون 11آبان روزی خیلی مهمی برامه میخوام همه اون موقع دعام کنن نه بعدش

عزیزم فقط یه لطفی در حقم میکنی میتونی جامو با کسی عوض کنی میخام تا قبل 11 آبان نوبتم باشه چون 11آبا ...

باشه گلم دو آبان،شماره۲۲

باشه گلم دو آبان،شماره۲۲

مرسی عزیزم😘

اسمتو بگو گلم بااین اسم نمیشه ی اسمی بگو ک بشه بذارم توی لیست چون توگروه واتساپم باید بذارم مناسب ن ...

زهرا

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙