2777
2789

هاله هم ننداخت برات؟

آره ممکنه من حتی با به روز تاخیرم آزمایشم منفی شد یه هفته بعدش دوباره رفتم مثبت شد

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممکنه... 

بهترین روش آزمایشه ک خیالت راحت شه

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

خب عزیزم زود زدی

بهترین زمان بیبی چک حداقل ۵روز بعد از موعد هست 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
آزمایش نشون میده بنظرتون؟؟ حتی اگه لقاح دیر انجام بشه

آره مطمئن باش 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

آزمایش برم معلوم میشه؟؟؟ راستی جواب آزمایش چقد طول می کشه بدن میخوام مرخصی ساعتی بگیرم برا همین پرسی ...

نمیدونم  دوست ندارم بدون علم جوابتو بدم 

زنگ بزن به یه ازمایشگاه دقیق بگو چند روز عقب انداختی ویروس ببین چقدر طول می کشه که جواب بدن 

من خودم عقب ننداخته بودم از رو کنجکاوی بی بی زدم مثبت شد آزمایش خونم ندادم هست هفته رفتم سو نو 

تایید بارداری شد