2777
2789
عنوان

توسل به آقا امام جواد (ع)

154 بازدید | 15 پست

*توسل به امام جواد(ع):

براى شفا یافتن هر مریضى دو رکعت نماز حاجت و توسل به حضرت جواد الائمه(ع) خوانده شود و بعد 146 مرتبه بگوید: "ما شاء الله لا حول و لا قوة الا بالله." اگر در ساعتى که منسوب به آن حضرت است باشد، بسیار مفید و ساعت آن را هم از نماز عصر تا دو ساعت بعد از آن تشخیص داده‌اند که مورد استجابت است.

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمان خاصی داره؟؟ میتونم بپرس مشکل ایشون چی بود؟؟

اینجا میگه دوساعت بعد از نماز عصر اگه اشتباه نکنم

توسل فقط به خدا باید کرد عزیزم  ادعونی استحب لکم:مرا بخوانید اجابت کنم شمارا تنها از تو یاری ...

بله ولی ماها ک گناه کاریم و اونا پاکن متوسل میشیم بهشون یه جورایی ضامن ما میشن پیش خدا 

زمان خاصی داره؟؟ میتونم بپرس مشکل ایشون چی بود؟؟

راسش من بعد از نماز مغرب و عشا خوندم

سه روز هم روزه گرفتم

پسرخالم تصادف کرده بود ضریب هوشیش خیلی پایین بود

دکترا نامیدمون کرده بودن میگفتن فقط دعا

اتفاقا اسم پسرخالم محمدجواده

راسش من بعد از نماز مغرب و عشا خوندم سه روز هم روزه گرفتم پسرخالم تصادف کرده بود ضریب هوشیش خیلی پ ...

الهی شکر ک خوب شد و جواب داد🙏

2790
2778
2791
2779
2792