2789
عنوان

خجالت نکش

257 بازدید | 17 پست

کیا فیلمشو‌دیدن 

خیلی شبیه زندگی من و به دنیا اومدنم هست هرسری میبینم یاد خودم و به دنیا اومدنم میوفتم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیلی باحال بود😂😂

مخصوصا اونجاش ک میره اذان میگه🤦‍♀️😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
داستانش  چیه

یک خانم که بارداره و بچه های بزرگ داره و بچه رو پنهون می‌کنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلی باحال بود😂😂 مخصوصا اونجاش ک میره اذان میگه🤦‍♀️😂😂

نه من تو بیمارستان به دنیا اومدم اونجاست شبیه نیست😁

ینی مامانت تو رو تو سن بالا باردار بوده؟

مامانم ۳۷ ساله بوده هرکسی می‌گفته یک دختر بیار می‌گفته پسرهام برن سربازی جاخالیشون میارم دقیقا همین جوری میشه

مامانم ۳۷ ساله بوده هرکسی می‌گفته یک دختر بیار می‌گفته پسرهام برن سربازی جاخالیشون میارم دقیقا همین ...

خوبه اینجوری مامانت جای خالی پسراشو با اومدن تو پر 

کرده.چقدرم عزیز بودی اخه دیدم وقتی بعدسالها بچه کوچیک

میاد خیلی شیرینتره.

خوبه اینجوری مامانت جای خالی پسراشو با اومدن تو پر  کرده.چقدرم عزیز بودی اخه دیدم وقتی بعدساله ...

خیلی الان پدرم فوت شده چهارماهه مامانم کلا اومد پیش من خونه و زندگیشو آورد

خیلی الان پدرم فوت شده چهارماهه مامانم کلا اومد پیش من خونه و زندگیشو آورد

خدا باباتو رحمت کنه  معلومه مامانت باهات احساس 

راحتی میکنه . وتو رفتار درستی داشتی افرین.