2777
2789
عنوان

توروخدابیایین راهنمایی کنین

214 بازدید | 30 پست

کسی هست ازشماموقع تخمک گذاری لکه بینی داشته باشه اگه هست جطوزیه وچندروزطول میکشه همراه باترشح هستش یامثل پریوده اگه جواب بدین دعاتتوون میکنم

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا عزیزم طبیعی اگر مدام همیشگی نباشه 

شماهستی میشه بگین جطوریه

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
من اینجوریم عزیزم لکه بینی و دل درد شدید دارم

چقدره وچندروزطول میکشه

مال من همیشگیه هر ماه همینطوریم

چقدرمیادوچندروز

من تودوران شیردهی هستم 8بهمن زایمان کردم واولین پریم 7تیربودتش بعدلزون دیگه نشدم ولی 12مردادیکروزتوترشحاتم خون بودوتمام ودوباره 4مهرترشح خونی ازم اومدوقطع شدو5مهرترشحاتم عادی بودش و6مهریکم ترشخ خیلی خیلی کمرنگ به رنگ صورتی اومدوقطع شدبه نظرتون اینابه خاطرتخمک گذاریه یاشیردهی

بچه هاکجاشدین یعنی اگه این واقعامال تخمک گذاری باشع ومن میشگیری نداشته باشم حامله میشم 

دل درد شدید دارم اون روز و خیلی وقتها معدمم به هم میریزه و‌گلاب به روت بالا میارم همون روز هم ترشح ...

فقط یکروزخونش چه رنگیه