2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا پسر دار شدن کیت تخمک گذاری از داروخانه بخر و از روز ۱۱ پریود تا ۱۷ پریود تست کن هروقت مثبت بود نزدیکی داشته باش 

بشوهرتم از الان هر روز قرص ویتامین E بده و کندر و قرص کمر

این ۳ تایی که گفتم تعداد اسپرم چند برابر میکنه

اول خدا بعد اینکارا..... تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته

به هر حال ادم باید تلاششو بکنه 

مثلا یکی سرطان داره میگه من نمیرم دکتر چون به هر حال اگ خدا نخواد خوب نمیشم میشه؟معلومه که نه خودشم باید یه تلاشی بکنه و در اخر هر چی خدا بخواد همون میشه

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

اول ک توکل بخدا بدون خواست اون هیچکاری ب انجام نمیرسه شکمتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده خوراکی طبع گرم بخور خودتو همسرت قهوه بخورید تعداد رابط تون زیاد وعمیق باشه حتما سعی کن ارصا بشی ک محیط قلیایی باشه

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
به هر حال ادم باید تلاششو بکنه  مثلا یکی سرطان داره میگه من نمیرم دکتر چون به هر حال اگ خدا نخ ...

منکه بچه نمیخاستم هی امروز فردا کردم برای آیودی گذاشتن ک یهو فمیدم خداجون دوماهه بهم نینی داده و بیخبرم

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
برا پسر دار شدن کیت تخمک گذاری از داروخانه بخر و از روز ۱۱ پریود تا ۱۷ پریود تست کن هروقت مثبت بود ن ...

اآماده است همه چیز

من و همسرم خیلی رعایت میکنیم تمام نکاتو

و از طرفی رژیمی  ک دکتر داده رو انجام میدیم

دو ماه خیلی کمه 

ن عزیز ۲_۳ماه رژیم غذایی داره ک ما الان یک ماهشو تمام کردیم.مصرف چند عدد رطب_روزی ۱ الی۲ تا موز_چند تا هویج_خرما خشک_مویز_پسته خام_گردو_هل_دارچین_تخم مرغ_سیب زمینی_مک فراوون_فلفل سیاه پورد شده تو غذا خوب میخوریم_دانه فلفل سیاهم میخورم_چوب شور_گوشت 

ممنوع کردن هرچی لبنیات

فلفل سبز

و چیز هایی ک نباید خورد  دیگ

اینارد دکترم گفته

ولی خب هم من هم همسرم تبمون گرمه

ماه دیگ اقدام داریم ب امید خدا