عزیزم من عمل کردم ولی توی تهرانم هفته ی اول سختی داره جون تامپون و اتل داری بعد اون باید ماستژ بینی داسته باشی که درد داره کشیدن بخیه مال هر کس متفاوته من یکی از دوستانم دقیقا پرید داشت و گوشتی بود بینیش عمل کرد و الان کاملا راضیه همه ی جیز های که گفتم ارزش یه بینی مارو دارن😉
مشهدم قصد عمل دارم ولی بعداز بچه دارشدنم فعلا پیج دکتر ناهید خدیوی و ناصری صدر رو دارم
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
ناصری صدر و رفتم یک نفر ازش شکایت داشت ، ولی کار خانمش میگن خیلی خوبه فرشته عصمتی
عه خانومشم دکتره نمیدونستم پروژه انتخاب بینی خعلی سخته باید بری مطباشون بشینی تحقیق کنی
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
نه دکتر ناهید اقاعه خدیوی هم دکتر دیگس گوگل کن پبجاشون میاد