2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 7839 بازدید | 52 پست

عزیزم به اعتقاد خودت بستگی داره...اگر ادم مقیدی هستی یا باید ازدواج کنی و یا سرکوب کنی این حسو و سرتوگرم کنی با کار زیاد تا بتونی کمتر باهاش سروکار داشته باشی..من مجردی حتی یکبارم خودارضایی نکردم و رابطه جنسی ام نداشتم برکاتشو تو زندگیم دیدم همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو جامعه ما مهمه واقعا 

اما مرده بکارت یه افسانه اس اونی که تحصیل کرده باشه میدونه که یه افسانه اس 

خیلی بودن که با نداشتن پرده بکارت ابرشون رفته و خیلیا خوشبخت شدن مهم اینع که تو برا خودت ارزش قائل باشی و نزاری کسی بهت بی احترامی کنه من یه شخصه خودم تو دوران نامزدیم از دستش دادم ک اصلا محرم نبودیم اما هر دو خانواده بسیار اعتقاد داشتن ولی منو شوهرم اصلا برامون مهم نبود 

کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟
وقتی ازدواج کردی گیر یه خانواده سنتی افتادی بردنت برا برگه سلامت یا تو شب زفاف جشن پاتختی درک میکنی ...

بحث خونه خوب خیلی ها ندارن یعنی دختر نیستن؟دختر خالم می‌گفت ن خون داشتم ن درد اصلا راحت رفت یعنی دختر نبودع؟

❤️

برای من مهمه ...مهم اینه حتما عشقم کسی که بش محرمم این کارو کنه ‌‌...

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

ببخشید عزیزم واقعا شما از زن بودن با ی شناسنامه سفید نمیترسی؟

ب نظر من بزرگترین‌ترس ی خانوم همینه

ب این فکر کنید ی روزی بالاخره تصمیم به ازدواج بگیرید با کسی ک عاشقانه دوستش داری و همین مسئله هم واسش مهمه واقعا می ارزه همچین کاری؟

بابا من درمورد خودم نگفتم ک خیره سرم😂😂ی موضوعی پیش اومده خواستم بدونم نظراتو 

ی دختری امروز پیشم درد و دل کرد گفت 

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات

برای من پرده مهم نیست پاک بودن همسر آیندم مهمه که خواسته زیادی هم نیست 

درمان غلبه صفرا برای مجردا خیلی مؤثر هست 

اگه شما دوست داری با کسی رابطه داشته باشی داشته باش مشکلی نداره! بعدا میتونی با همفکر خودت ازدواج خوبی داشته باشی! 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        

دلیل بودن اون بکارت اینه که اون اب و ات و اشغال کثیفی که تو رحم مادرباردار هست وارد بدن جنین دختر نشه...البته خیلیا براشون مهم نیست 

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤