2777
2789
عنوان

دارم‌میترکم😭😭

207 بازدید | 12 پست

دارم‌میمیرم !عشقم‌نامزد کرد با مامانم دعوام شده حالم بده😭😭کاش شجاعت مرگ داشتم ددسته فک‌میکزدم‌فراموشش‌کردم‌خیانت کرد اماا اما با دیدنش بهم‌ریخنم‌دارم‌میمیرم😭

بیخیااااااااااااااااااااال 

منتظر هدیه خدا باش قراره یکی مرد تر ازاین بهت بده

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم خائن لایق دوست داشته شدن نیست . 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

به این فکر کن که اگه باهات میموند بازم با خیانت غرورتو میشکست، رفتنی باید بره ...

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

خیانت هیچ توجیهی نداره عزیزم.ارزونیه بقیه اون آدم.طبیعیه بهم بریزی.اما همین چند روزه.تو ببین قسمت تو حتما یه آدم بهتره

خدا حتما یچیزایی رو دیده و شنیده که قسمت این آدم نشدی برو خداروشکر کن چون فردا باید همین شوهرتو میدیدی که خیانت کرده

دیگم نگو بهش عشقم.عشق تو یجای دیگه منتظرته

خیانت هیچ توجیهی نداره عزیزم.ارزونیه بقیه اون آدم.طبیعیه بهم بریزی.اما همین چند روزه.تو ببین قسمت تو ...

چ حرف قشنگی عشق تو یه جای دیگه منتظرته تو عشقتو پیدا کردی؟

چ حرف قشنگی عشق تو یه جای دیگه منتظرته تو عشقتو پیدا کردی؟

به عشق ایمان داشته باش.اما نه ادم خیانتکار عشق نیست

نه والا نمیدونم الان داره به جوکای مسخره ی کدوم دوست دخترش میخنده😂

منم خیانت دیدم یه دنیا طرفمو دوست داشتم.تاهمین چندماه پیش درگیرش بودم.اما الان فکرم آزاده ازش برام مهم نیستش چون لیاقت نداشت و عشق من نبوده منتظرم یکم بگذره بعد دنبال نمیه ی گور به گوری خودم بگردم😁

برو خداتو شکر کن تو دوران آشناییت شناختیش فردا پس فردا می فتی سر خونه زندگیت و با هزار تا آرزو جهزیه و عروسی و فلان آخرشم همه چی خراب میشد چی؟؟ یا بچه داشتی؟ اگه همه ی اینارو تصور کنی می فهمی چقد خدا دوست داشته که زود شناختیش قبل اینکه به هم ربط و نسبتی داشته باشین، از خدا هیچی رو به زور نخا، بسپار به خودش و بگو هرچی و هر موقع و هرکی صلاحمه همونو قسمتم کن، مطمئن باش که عالی میشه برات همه چی عزیز