2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من اینجوریم اعتماد بنفسم کمه به چشم بقیه متوسط یا زیبام ولی به چشم خودم نه گاهی حتی ازشیشه پنجره خودمو نگاه میکنم تا اینه چون تصویرم باچیزای دیگه قاطی میشه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

من داشتم عمل و کارای زیبایی کردم راحت شدم

حداقل فکرم درگیر نیس

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

عزیزم اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: کارگاه عزت نفس رو گوش کن 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
من داشتم عمل و کارای زیبایی کردم راحت شدم حداقل فکرم درگیر نیس

خوشبحالت.

من از دهنم بدم میاد کمی بزرگه. راه درمانی داره بنظرتون؟

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
من برعکس شما خود زیبا انگاری دارم خیلی هم خوشگل نیستم .... ولی ته دلم همی میگم نه بابا خیلی خوشگلم ...

خیلی عالیه اینطور قدرت تلقین باعث میشه تو دید دیگرانم زیباتر دیده بشی