2777
2789
عنوان

خب بریم که صورتمونو بشوریم

194 بازدید | 7 پست

سلام دوستای نباتی خودم   

هیچ میدونستید که جوش هایی که بی دلیل تو بزرگسالی می‌زنیم می تونه به آرایش های اشتباهمون ربط داشته باشه.

باااانو آخه چرا انقدر کرم پودر...

اشتباهات رایج آرایش که باعث میشه جوش بزنیم(کلیک کنید)

بخدا حال ندارم😒😒

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

ووووییی خستتتتتم نا ندارم 

عذاب وجدان نده 😴😨😰

خانم کاربلد هستم♡مدرسِ زبان انگلیسی ♡با پنج سال سابقه ی تدریسِ کلاس های حضوری و آنلاین ،برای تمامی سنین و تمامی سطح ها.                                                                            برگزار کننده ی کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی با نازل ترین قیمت و بالاترین کیفیت،با پیگیری و پشتیبانی ،تضمینی💯 (طبق برنامه)،جلسه ی اول رایگان  ✅                                     کلاس های حضوری (فقط تهران) ، آنلاین (سراسر کشور)           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه هی میگن پاکسازی پاکسازی همین رسیدگی های ساده کلی ادمو جلو میندازه.وقتی میرم دندون پزشکی تو نوبت میشینم یا خودم میگم می تونستم تمام این دقیقه ها رو مسواک بزنم