2777
2789
عنوان

مادر خوب

187 بازدید | 12 پست

دخترا من فکر میکنم مامان بدی ام نسبت به بقیه 30 سالمه یه پسر 3ساله و یه پسر دوماهه دارم همش فک میکنم مامانای دیگه غذاهای مقویتری میدن به بچه ها یا وقتی میخوام غذا درست کنم از ریختن روغن میترسم یا اینکه فک میکنم بلد نیستم تربیت کنم یا اینکه همش میگم نکنه خوب بارش نیارم شماها چیکار میکنید شما مادر خوبی هستین؟ 

کتاب تربیتی بیشتر بخون. تو نت در مورد بچه ها سرچ کن.و به خودت اعتماد داشته باش تا بچه هات بهت اعتماد کنن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

من 30 سالمه یه پسر چهار ساله دارم 

چرا اینجور فکر میکنی گلم 

خیلی هم عالی هستی 

خوب دوتا بچه سخته 

انشالله زیر سایه مرتضی علی بزرگ بشن😇🌺

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دیگه حساس شدی

روغن اضافه و غذای سالم خوبه ولی تربیتشون مهم تره چربی و دیابت رو زبونم لال با قرص و دارو خوب میکنن نهایتا ولی اخلاق و رفتار رو با هیچ قرصی و به راحتی نمیشه تغییر داد

کتاب بخون

همون___delbar___هستم تعلیق شدم😑🤦‍♀️

عزیزم مادر خوبی هستی ک بفکر این چیزا هستی.ولی نزار روحیه ت منفی بشه. 

کتابهای آموزشی زبان  و این چیزا یاد بده بهشون

غذاهای ارگانیک هم تونستی بده

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  

این نگرانی های بیش از حد، حمله های شیطانه ،برای سلب آرامش.

وظیفه ات رو انجام بده و بقیه رو بسپار به خدا.

به هدفهای بزرگتر فکر کن.

اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن. 

خیللللی کمکت میکنه ان شاءالله 

شاید عنوانش زیاد به موضوع شما ربطی نداشته باشه ولی مفاهیم زیبا و بسیار کاربردی داره که خیلی برات خوبه 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

[QUOTE=157533615]کتاب تربیتی بیشتر بخون. تو نت در مورد بچه ها سرچ کن.و به خودت اعتماد داشته باش تا بچه هات بهت اعتماد ...[/QUOTE   دخترا همه بهم پیشنهاد دادین کتا ب بخونم ولی نگفتین چه کتابی چیز هست بهم پیشنهاد بدین؟ 

کتابی هست عزیزم معرفی کنی

اگ کتاب خوب معرفی کردن لایک کن گلم

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
کتابی هست عزیزم معرفی کنی

بله گلم

مادرکافی خیلی تعریفشو شنیدم ولی خودم نخوندم هنوز بچه ندارم اخه

کودک وسواسی بنظرم بدرد خودتم میخوره

والدمتفکر،کودک متفکر

همون___delbar___هستم تعلیق شدم😑🤦‍♀️