2777
2789
عنوان

بلند بودن پای چپ دختر بچه ۳ساله

307 بازدید | 23 پست

سلام خیلی نارحتم تورو خدا اگه کسی در مورد همچین مشکلی اطلاعاتی داره بیاد بگه تا از نگرانی دربیام

خواهرزادم سه سالو نیمشه از وقتی ک ب دنیا اومد پای چپش همیشه داغ بود و پوستشم ی کم با پای راستش فرق میکرد رگاشم معلوم بود حالا تازگیا خواهرم فهمید ک ی کم پای چپش بلندتره خلاصه ک اسکنوگرام ازش گرفتن فهمیدن ک پای چپش دوسانت بلندتره مشکل حرکتی نداره شهرشون ارتوپد کودکان نداره الانم بخاطر کرونا نمیتونه بیاد تهران،قراره من آز و اسکنشو ببرم پیش دکتر،اگهدکتر خوب سراغ دارید یا همچین مشکلی تو اطرافیانتون بوده ب من بگید

ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر طاهری اعظم 

بهترین متخصص تهران...

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

من دخترم یدونه پاش تپلتره از پای دیگه..خیلی ناراحتم..همون پای تپل ماهگرفتگی داره..هم متخصص اطفال بردم هم ارتوپد

اما گفتن مشکل نداره

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

من دخترم یدونه پاش تپلتره از پای دیگه..خیلی ناراحتم..همون پای تپل ماهگرفتگی داره..هم متخصص اطفال برد ...

عزیزم‌شما که دختر داریت میشه اگرسوال منو میدونی چیه جواب بدی دختر ۴ساله ی من موقع ادرار و شستنش میگه جیشم‌دردمیکنه شما همچین‌مشکلی نداشتید؟