اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
اره بی پولی 😢😢😢شوهر منم داره داغون میشه از کار منم از اون بدتر خدایا خودت کمکمون کن با این وضع😢😢
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
وای من شوهرمو جر میدم اگر اینطور باشه😔😔😔از سرکار میاد تمام وقت مال من میشه تا موقع خواب 😌😌😌از صبح تنهاییم شبم تنها باشیم دیگ چرا شور کردیم
✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت مینامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
بله عزیزم واقعا سخته ولی مردا مثل ما فکر نمیکنن ولی همین که تلاش. میکنه و مدام سرکاره و خودشو تو سختی میذاره شم ابذار پای دوست داشتن و مسولیت پذیریش خیلی گرونیه گناه دارن مردا واقعاولی یه چیزی عزیزم اونقدر هم مراعات نکن گاهی لازمه خرج کنیم چند بار گوشزذ کنیم که فلان چیز تو خونه نیست یا میخوام فلان مانتورو بخرم منظورم این نیست که فشار بیاریم ولی دیگه لازمه گاهی وقتا نمیدونم تونستم منظورمو خوب برسونم یا نه
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه