2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@shima_wx  

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤  
بله من فردا شروع رژیممه

خب پس با هم شروع میکنیم

من هم فردا شروع میکنم با رژیم لیمومی 

وزنتون و قدتون چنده و وزن هدف تون چیه؟ 

کجا زندگی میکنید 

شغلتون چیه

هر کدوم دوس دارید رو. ج بدید

من چهل کیلو کم کردم ت،ازه زایمان کردم ۱۰تاش برگشته بازم رژیمم یه جیزی بگم بهتون ؟کسی که میخواد لاغر بشه تنهایی هم میتونه گروه و اینا بهانه هست من فقط با کالری شماری کم کردم تنهایی

تیکر لاغریم هست تاعید ۱۴۰۱وزن شروع ۹۰
من چهل کیلو کم کردم ت،ازه زایمان کردم ۱۰تاش برگشته بازم رژیمم یه جیزی بگم بهتون ؟کسی که میخواد لاغر ...

مرسی راست میگید

آفرین بهتون 

باچه روشی چهل کیلو رو کم کردید؟

خب پس با هم شروع میکنیم من هم فردا شروع میکنم با رژیم لیمومی  وزنتون و قدتون چنده و وزن هدف ت ...

قدم ۱۶۵ وزن۶۵_۶۶ حالا فردا صبح دقیقشو.میگیرم رژیمم کااری شماری تهرانم عزیزم و کارمند ولی فعلا دور کارم هدفم ۶۳ 

شما چی؟

قدم ۱۶۵ وزن۶۵_۶۶ حالا فردا صبح دقیقشو.میگیرم رژیمم کااری شماری تهرانم عزیزم و کارمند ولی فعلا دور کا ...

نه من وزنم خیلی زیاده ۸۳ فکر نمیکنم بتونیم از هم کمک بگیریم 

من یزد زندگی میکنم و خونه دارم