2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزان بحث ، سر صحبته اگه همون روز میگفتن ۱۱۰ تا شاید اصلا به تفاهم میرسیدن خانواده دختر خانومم هم . ولی اینکه برن و بعدا بیان به نظرم کار درستی نیست . بعد هم سکه حد وسط خوبه واسه خودم ۳۱۴ تاست با یه مکه

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
بخاطر اینکه قبلی رو بهم زدین دل یه نفرو شکستین

عشقم اتفاقا اونا دل شکوندن بعد که ما فهمیدیم مشکل داره گفتیم چرا مگفتین خواهرمو تنها از خونشون بیرون کردن گفتن واسه بچمون حرف درآورده

عشقم اتفاقا اونا دل شکوندن بعد که ما فهمیدیم مشکل داره گفتیم چرا مگفتین خواهرمو تنها از خونشون بیرون ...

وای ببخشید بد نوشته بودی یه چیز دیگه متوجه شدم عزیزم😓

اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎
میگن اشتباه کردیم حالا پشیمونیم تازه پررو پررو میگن هرچی مهرشه باید همونقدر هم جهاز بیاره

چی😒 چه پررو 😒 مگه گرو کشیه .😒 خب خواهرتون خودش وکیله و عاقل خودش میتونه تشخیص بده به دردش میخوره یا نه🤢

عزیزان بحث ، سر صحبته اگه همون روز میگفتن ۱۱۰ تا شاید اصلا به تفاهم میرسیدن خانواده دختر خانومم هم . ...

خانواده شوهر من هم زیر بار بیشتر از 200 تا نرفتن اونموقع سکه یه تومن بود یکم از دستشون ناراحت شدم ولی خودشون میگفتن ما توانمون همینه و میدیم

خانواده شوهر من هم زیر بار بیشتر از 200 تا نرفتن اونموقع سکه یه تومن بود یکم از دستشون ناراحت شدم ول ...

دیگه هر کس یه جوره عزیزم . مهم خوشبختیه بخدا.

چی😒 چه پررو 😒 مگه گرو کشیه .😒 خب خواهرتون خودش وکیله و عاقل خودش میتونه تشخیص بده به دردش میخوره ...

متاسفانه خیلی احساسی داره عمل میکنه مثلا عاشق شده چه خواستگارایی که نداره همه بهش حسودی میکنن بخدا خلبان وکیل خواستگار داره ی خواستگارش که واسش تو هلند خونه خریده میگه فقط بله بگه بنامش میکنم میمیره براش اما خواهرم زبونش پیش این بند اومده

متاسفانه خیلی احساسی داره عمل میکنه مثلا عاشق شده چه خواستگارایی که نداره همه بهش حسودی میکنن بخدا خ ...

خب لابد پسره ام فهمیده این موضوع رو داره سو استفاده میکنه. کسیم که عاشق شه متاسفانه هزار نفرم بهش بگن نکن نکن، اون کار و انجام میده. به نظرم شما خودتو دخالت نده  زیادچون خواهرشی . به مادر و پدرت بگو اونا بگن . رو در رو نگو. ولی اگه قسمت همم باشن همه چی اوکی میشه براشون

خب لابد پسره ام فهمیده این موضوع رو داره سو استفاده میکنه. کسیم که عاشق شه متاسفانه هزار نفرم بهش بگ ...

ایشالا برن سر خونه زندگیشون گناه داره ضربه دومم بخوره داغون میشه متاسفانه دهن مردم رو نمیشه بست که میگن دختر ایراد داره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌌‌‌‌‌‌‌

منافع | 34 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز