2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرطان ریه رو معمولا سیگاریا می گیرن. علائمت هر چی که هست  به احتمال زیاد توهم زدی.  

البته اگه کسی تو خونه سیگار بکشه، همه ی اعضای خانواده سیگاری محسوب می شن. اجازه ندین تو خونه سیگار بکشن. مخصوصا اگه بچه دارین. واقعا ظلم بزرگیه که یکی که سیگار نمی کشه رو در معرض هزار جور بیماری قرار بدیم. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
سرطان ریه رو معمولا سیگاریا می گیرن. علائمت هر چی که هست  به احتمال زیاد توهم زدی.     ...

خودم نه شوهرم 8 ماهه سرفه میکنه سمتم داده دکتر نمیره بچه نیست دستشو بگیرم ببرمش که

تا اینکه چند وقت پیش سرفه همراه باخون کف آلود داشته. قفسه سینم درد میکته

خودم نه شوهرم 8 ماهه سرفه میکنه سمتم داده دکتر نمیره بچه نیست دستشو بگیرم ببرمش که تا اینکه چند وقت ...

وای سیگار میکشه ؟

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
خودم نه شوهرم 8 ماهه سرفه میکنه سمتم داده دکتر نمیره بچه نیست دستشو بگیرم ببرمش که تا اینکه چند وقت ...

خیلی چیزا ممکنه باشه. ولی چیزی که مسلمه اینه که باید بره دکتر. نمی تونی برای راضی کردنش از مادرش کمک بگیری؟ چون هر چی که هست مطمئنا احتیاج به درمان داره. 

من دکتر نیستم... ولی فکر می کنم سرطان نباشه. چون تو هشت ماه ثابت نمی موند و علائم دیگه ای هم نشون می داد. مثلا کاهش وزن بی دلیل. 

ولی فرض کنیم خدایی نکرده، دور از جونش سرطان بود. اولش فقط سرطان ریه اس... شاید قابل درمان باشه. ولی هر چی صبر کنین ممکنه متاستاز(جهش و گسترش سرطان به ارگان های دیگه مثل استخون) ایجاد بشه و اوضاع هر لحظه بدتر بشه. واقعا هر چی زودتر درمان بشه به نفع خودشه. باید یه راهی برای راضی کردنش پیدا کنی. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!