2777
2789

کوش داستان

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

دوست من داخل درمانگاهی مشغول به کار هست،

چند روز پیش یک وسیله شخصیش از اتاق استراحت دزدیده شد.

دوستم به مدیر درمانگاه میگه از اونجایی که در اون محل کار ۴ نفر بیشتر نیستند، از اتفاق یکی شون هم اون تایم مرخصی بوده

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مظنونین محدود تر بودند.

مدیر به دو نفر دیگه تذکر میده که چه کسی دست زده به کیف و وسیله های شخصی، هر دو کتمان میکنند و ازهم طرفداری میکنند.

مدیر به اون دو جریان رو گفته، و اون دو نفرهیچ ریکشنی نمیدهند

اره بگو

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
دوربین نداره ببینن اون ساعت کی وارد اتاق شده حتما توسالن دوربین هست

نه دوربین مشرف به اتاق استراحت ندارند

اینکه هیچکدوم هیچ حرفی نزدند، حتی نپرسیدند خب چه اتفاقی افتاده، خودش دلیل بر اتهامشون هست درسته؟

مگه میشه کسی به کسی تهمت بزنه، طرف ریکشن هم نده؟!

منظورم سالن میدونم اتاق استراحت نداره

نه دیگه عزیزم اصلا دوربینی که اون سمت سالن رو بگیره، ندارند.

کلا  همین سه تا اون روز درمانگاه بودند

ساعت دقیق اتفاق هم مشخص نیست، دوستم وقتی میاد بیرون میخواسته ماشین سوار بشه، میبینه پولش نیست

نه دیگه عزیزم اصلا دوربینی که اون سمت سالن رو بگیره، ندارند. کلا  همین سه تا اون روز درمانگاه ...

نمیتونم پس چیزی بگم

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼