2777
2789
عنوان

هاله بیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 41 پست

آخه بیبی منفی بود گفتم حتما چیزی نیس، دکتر هم گف دواهایی که میدم ضرر نداره، ولی تا رسیدم خونه خونریزیم شروع شد، فشارم نمیدونم از چیه دو هفته هس ول نمیکنه حتی  دارو هم دادن بهم  برا فشار 

ای بابا چرا به دکترت نگفتی که اقدام کردی  چرابا خودتون اینجوری میکنید

جوابشو پرسیدم الان تلفنی گف منفیه، عددشو ندونستم، اگه درست باشه حتما چیزی نبوده، نمیدونم خط کمرنگ بیبی برا چیه که!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید برا آزمایش زود بوده؟ الان که خونریزی دارم خطری نداره؟ شما چیکار کردی وقتی خونریزی داشتی؟ 

من شیاف میذاشتمو استراحت مطلق...هفته ۱۰ دیگه خونریزیم‌بند اومد

شما جواب آزمایشتو گرفتی؟؟ چی شد؟

من شیاف میذاشتمو استراحت مطلق...هفته ۱۰ دیگه خونریزیم‌بند اومد شما جواب آزمایشتو گرفتی؟؟ چی شد؟

جواب آزمایش همون روز که بیبی گذاشتم منفی بود، 3روز بعد باز بیبی گذاشتم بعد 6ساعت خط واضح افتاد امروزم گذاشتم نمیدونم چی بشه، میگن برا بعضیا دیر نشون میده آزمایش، شما بیبی زود نشون داد و آزمایش؟ راستی زایمان کردین بسلامتی؟ 

جواب آزمایش همون روز که بیبی گذاشتم منفی بود، 3روز بعد باز بیبی گذاشتم بعد 6ساعت خط واضح افتاد امروز ...

آزمایشتونم منفی بود؟؟؟؟

واسه من بی بی بعد ۱۰ مین هاله مینداخت آزمایش ک دادم مثبت شد ولی بتام خیلی پایین بود ک دکتر گفت شاید خارج رحمی باشه چون شدیدا خونریزی هم داشتم

من هر ۴۸ ساعت آزو تکرار کردم بعدش سونو رفتم و قلبو  و خداروشکر همه چی اوکی بود

آره جان شنبه صبح زایمان کردم

انشالله هرچی ک به صلاحته همون بشه عزیزمم

سر زایمان واسه همه منتظرا دعا کردم انشالله خدا دامن همشونو سبز کنه

آزمایشتونم منفی بود؟؟؟؟ واسه من بی بی بعد ۱۰ مین هاله مینداخت آزمایش ک دادم مثبت شد ولی بتام خیلی پ ...

قربونت عزیزم دستت درد نکنه..ای جان جدا حفظش کنه روشو ببوس... من  سه تا بیبی گذاشتم هر سه خط داره ولی دیر خط میندازه بعد از چن ساعت. میترسم برم آز نشون نده، شنبه احتمالا باز بیبی بزارم 

قربونت عزیزم دستت درد نکنه..ای جان جدا حفظش کنه روشو ببوس... من  سه تا بیبی گذاشتم هر سه خط دار ...

قربونت عزیزمم...خب همون ک دوتا خط میندازه یعنی بالاخره یه چیزی هست

انشالله ک مثبته عزیزم

ببخشید من ۴ روز به پری مونده ۳ روز پیش لک قرمز روشن دیدم بعدش خبری نشد امروز ظهر بی بی زدم منفی بود

شاید لکه لانه گزینی بوده و بیبی زود زدی، چن وق دیگه دوباره بزار احتمالش زیاده که إن شاء الله باردار باشی، خبر بده