2777
2789
عنوان

هاله بیبی

289 بازدید | 41 پست

صبح بیبی گذاشتم منفی، الان هاله داره، دو روز لکه داشتم یه روز پاک بود امروز باز هستش فک کردم پریود شدم، آزمایش دادم نرفتم جوابشو بگیرم گفتم دیگه پریود شدم!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دقیقا منم مث شما بودم

تو تاپیک قبلیتونم گفتم منم فک‌کردم پریود شدم ولی بازم‌بی بی زدم بعد ک بی بیو نگاه کردم دیدم یه هاله خیلی کمرنگ داره

من قشنگ خیلی ببخشید ازم لخته خارج میشد ولی باردار بودم

البته الانم هستم اگه خدا بخاد شنبه زایمانمه

ببین دقیقا منم مث شما بودم تو تاپیک قبلیتونم گفتم منم فک‌کردم پریود شدم ولی بازم‌بی بی زدم بعد ک بی ...

راست میگی! إن شاء الله به سلامتی، امروز جواب آزمایشو میپرسم، اگه آزمایش منفی باشه دیگه دنبالش رو نگیرم؟ 

ببین دقیقا منم مث شما بودم تو تاپیک قبلیتونم گفتم منم فک‌کردم پریود شدم ولی بازم‌بی بی زدم بعد ک بی ...

رفتم دکتر گفتم پریود نمیشم سرم زدن با آمپول، اومدم خونه خونریزی شروع شد، الان درست مثل زمان پریود درد و خونریزی دارم 

رفتم دکتر گفتم پریود نمیشم سرم زدن با آمپول، اومدم خونه خونریزی شروع شد، الان درست مثل زمان پریود در ...

وااا کی رفتی دکتر؟؟؟؟

جواب آزمایشتو گرفتی؟؟؟

شاید باردار بودی چرا رفتی آمپول زدی؟؟؟

وااا کی رفتی دکتر؟؟؟؟ جواب آزمایشتو گرفتی؟؟؟ شاید باردار بودی چرا رفتی آمپول زدی؟؟؟

دیروز فشارم بالا بود رفتم دکتر گفتم پریود هم نشدم، نمیدونم چه آمپولی داد، گف ضرر نداره، آزمایش هم دادم جوابش نگرفتم هنوز 

اعصابم خورد شد ازکارت حتما حکمنی توشه ولی عزیزم توکه خواستی باردارشی چرا به دکتر گفتی پری نشدم میگفتی تو اقدامم

حتما بارداربودی فشارتم واسه اون بوده حتما

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم