2777
2789
عنوان

تقاص

135 بازدید | 8 پست

دوستان من مادرم خیلی اعتقاد داره که با هر دست بدی با همون دست می گیری و خیلی به من تذکر می ده ایا شما تو زندگی تون دیدید که خدا جواب بدی کسی رو مثل خودش داده باشه خیلی دوست دارم با تمام وجودم باورش کنم البته یه چیزی هم بگم من سعی می کنم خودم بدی نکنم و بدی های دیران رو بسپارم به خدا چون اگه قرار باشه من هم بدی کنم که دیگه جایی برای عدالت خدا نمی مونه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

درست میگن تو قران اومده تو این دنیا ذره ای کار خیر و شر میکنی تو زندگی میبینی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

والا من کسی که عاشقش بودم یروزی خیلی شکایتشو بخدا کردم و گفتم جلو چشم خودم تقاص پس بده... فعلا منتظرم البته خیلی خوشحالم تازه ازدواج کرده، چون من هم وزن اون جرمی رو که مرتکب شد خواستم ...یعنی فروپاشی عاطفی سنگین، فروپاشی مالی و ... اینم با یه ازدواج کارساز بود نه با دوست دختر گرفتن

من که ۳ نفر تو زندگیم خیلی ناجور بهم بد کردن تهمت زدن آبروم و هم بردن ولی نمیدونم تقاص پس دادن یا نه ولی من که هیچوقت نمیبخشم.امیدوارم تقاصشو تو همین دنیا پس بدن.

۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه   تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه