2777
2789
عنوان

عروسی و...

89 بازدید | 7 پست

سلام من عقدم... نمیدونم‌چیکار کنم عروسی بگیریم یا خونه بریم؟ تواین شرابط کرونا چیکار کنم؟ی مهمونی بگیریم برم سرخونه زندگیم؟یاعروسی بگیریم؟😔دوراهی سختیه....

خونه بخر برو سرزندگیت. کرونا انشاالله تموم شدش مراسم بگیر. خیلیا اینکارو کردن رفتن سرخونه زندگیشون بعدا مراسم میگیرنو مهمونی. هیچ ایرادیم نداره چون این شرایط برای همس.

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک کنم مهمونی بهتره... خطرش کمتره... چقدسخته

خیلی😭😭ازیه طرف نمیدونم کرونا تا کی هس؟بااین جهشاش امکان واکنسن هس؟اصلا مگ میشه ی ادم چندبار بگیرتش....پس واکنس چیییی ای خدا...

خیلی😭😭ازیه طرف نمیدونم کرونا تا کی هس؟بااین جهشاش امکان واکنسن هس؟اصلا مگ میشه ی ادم چندبار بگیرتش ...

عزیزم.... بروسرزندگیت.... مام سرهمین بچموهنوزختنه نکردیم... یه سالشه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اخه اون وخ دیگه کیفی نداره ک...

عیبی نداره دیگه چاره چیه....الان مراسم بگیری خودتو خانوادتو مهمونات ممکنه درگیر شن اوضاع خطرناکه شدید قطعا نمیخوای اول زندگیت با حق الناسو زبونم لال بیماری خودتو بقیه باشه پس چاره چیه؟ برو سرزندگیت خونه بخر بعدا مراسمو بگیر همه هم درک میکنن. فقط یه پیشنهاد خیلیام رفتن آرایشگاه هایی که پروتوکولو رعایت میکنن و لباس بپوشی و عکس بگیری. خیلیام من دیدم اینکارو کردم پول عروسیو زدن به زندگیش جاش یه آرایشگاه توپو آتلیه خوب رفتن بعدم بی مراسم رفتن خونه شون. راضیم هستن. بعدا هم مراسم خانوادگی میگیرن بعد اتمام کرونا 

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️