2777
2789
عنوان

ادم هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سوال داشتم در مورد بندر خوبه واسه کسی از جای دیگه میاد فرهنگ مردمشون چطوره چون دانشگاه بندرعبا ...

سلام عزيزم 

بله ادماى خونگرمى ذاره من سه ساله اينجا زندگى ميكنم فرهنگشون جوريه كه با هر قشرى سازگارى دارن و اينجا از تمامى شهر ها ساكن هستند

ما شکایت کردیم ولی گف من اشتباه اومدم اقا رو اصلا بازداشت نکردن و حکم دادن ک ی ماه زندانی و ما هم اعتراض زدیم خلاصه الان ی عالمه حرف پشت سر منه ک چون اون زندان نرفته حتما دوست پسر من بوده

سلام سوال داشتم در مورد بندر خوبه واسه کسی از جای دیگه میاد فرهنگ مردمشون چطوره چون دانشگاه بندرعبا ...

بندر دانشجو بودم من

هرچند کوتاه مدت 

ولی شهر خوبیه 

شبهاش که عااااالی 

ولی فکر نکنم خوابگاهی ها بتونن بیرون بیان 

شبها

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

بندر دانشجو بودم من هرچند کوتاه مدت  ولی شهر خوبیه  شبهاش که عااااالی  ولی فکر ...

مشکلم شب نیست از استان دیگه میام کسیم نداریم بندر باشه کلا سوءاستفاده و.... خیلی چیزای دیگه

تفریحات خوبی داری ? 

شرجیشم خوب غیرقابل تحمله😖