2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ

118 بازدید | 21 پست

تا حالا آرزوی مرگ کسی رو کردین منظورم آدمی که روح و روانتون رو نابود کرده همه جوره از بچگی تا بزرگسالی؟؟؟ واقعا مرده یا زندس هنوز؟؟ پشیمون شدین بعدش؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره😡😡😡😡😡😡😡😡

زنیکه پدرنامعلوم مادرفلان

توی سف شله بخاطرغذابه مادرم توهین کرد

مادرم فوت شده بودن

الهییییی صبح تاشب غذاش گوه باشه

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
آره😡😡😡😡😡😡😡😡زنیکه پدرنامعلوم مادرفلانتوی سف شله بخاطرغذابه مادرم توهین کردمادرم فوت شده بودنا ...

خدا رحمت کنه مادرتونو کارشون خیلی بد بوده ولی شما هم که تو امضاتون همچین چیزی نوشتین

خدا رحمت کنه مادرتونو کارشون خیلی بد بوده ولی شما هم که تو امضاتون همچین چیزی نوشتین

خب من بی دلیل که توهین نمیکنم

اون بیشرف ببخودفحش داد

باورکن میدونم کشتن کسی بجزجرم غذاب الهی داره

ولی اونوعین سوسک کثیف توالت میکشم یه باردیگه ببینمش

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
خب من بی دلیل که توهین نمیکنماون بیشرف ببخودفحش دادباورکن میدونم کشتن کسی بجزجرم غذاب الهی دارهولی ا ...

حدس میزنم خیلی ناراحتتون کرده ولی خب شما هم کلا اگه با کسی مشکل داشتین درست نیست به پدر مادرش فحش بدین نهایتا تو دلتون به خودش بگین پدر مادر بیچاره چه گناهی کردن

حدس میزنم خیلی ناراحتتون کرده ولی خب شما هم کلا اگه با کسی مشکل داشتین درست نیست به پدر مادرش فحش بد ...

ببینیداسی سوال میکنه من ودیگران جواب میدیم

طرف میادمیگه احمق فلان فلان و.....چرااین جواب روبه اسی دادی

خدایی این شخص فقط پدرومادرش بایدفحش بخورن که اینطوری بارش آووردن

ببینیداسی سوال میکنه من ودیگران جواب میدیمطرف میادمیگه احمق فلان فلان و.....چرااین جواب روبه اسی داد ...

شاید پدر مادرش واقعا تقصیری ندارن بعدهم به نظرم این چیزی نیست که واقعا به خاطرش بخوایم به کسی توهین کنیم

شاید پدر مادرش واقعا تقصیری ندارن بعدهم به نظرم این چیزی نیست که واقعا به خاطرش بخوایم به کسی توهین ...

بخاطرهمین توهینهاچندسال تعلیق شدم باشماره وایمیلهام

الان راحتم چون فعلاکسی چیزی نگفته

بخاطرهمین توهینهاچندسال تعلیق شدم باشماره وایمیلهامالان راحتم چون فعلاکسی چیزی نگفته

یکم خودتونو کنترل کنید خب عزیز ارزشش چیه ادم به خاطر تبادل نظر کسیو ناراحت کنه خب ادما نظراتشون متفاوته باهم دیگه