2777
2789
عنوان

Please click 🙋🏼‍♀️

79 بازدید | 8 پست

گروه تلگرامی ختم و چله بفرمایید 

https://t.me/joinchat/PUBYA0GneLSCGls90oOyXw

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

اسی

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جون تو ختمت بگو دعام کنن پیشرفت کنم

اینم اینستام خواسی فالوم کن

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
اسی جون تو ختمت بگو دعام کنن پیشرفت کنم اینم اینستام خواسی فالوم کن

😑😑😑😑⁦🗡️⁩

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اسی جون تو ختمت بگو دعام کنن پیشرفت کنم اینم اینستام خواسی فالوم کن

خودت بیا من اینستا ندارم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
😑😑😑😑⁦🗡️⁩

😅😅😅😅

خدایی واسه همه کارام ذوق دارم خیییلی زیاد 

عاشق کارت ک باشی میفهمی چی میگم

وقتی کارت ب سرانجام میرسه عین ی بچه ذوق کنی و بالا پایین بپری میفهمی حرفم رو

😅😅😅😅 خدایی واسه همه کارام ذوق دارم خیییلی زیاد  عاشق کارت ک باشی میفهمی چی میگم وقتی کار ...

😬😬

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
😬😬

😛😛😛😛😛