2789
عنوان

منه خر😂😂

131 بازدید | 7 پست

پیرو تاپیک امروز صبح

مثلا با شوهرم قهر بودم با خودم عهد کرده بودم بهش کم محلی کنم 

اومد سرکار دنبالم ادای قهرارو درمی‌آوردم😂ولی جدی نمی‌گرفت خندم می‌گرفت 

بعدش دیگ شیطونیاشم کرد رفت سرکار😑😂

چرا نمیتونم قهر کنم مننن

یکم به من قهر کردن یاد بدین

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

وای منم همینم همش خندم میگیره😬

خیلی حرص دراره😬😑

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همینم همش خندم میگیره😬 خیلی حرص دراره😬😑

من تو خوابگا دانشجویی یکبار با ی دختره دعوامون شد وسطش بلند زدم زیر خنده😂😂 هیچی دیگ طرف حرصش گرفت ناخنم کشید

من تو خوابگا دانشجویی یکبار با ی دختره دعوامون شد وسطش بلند زدم زیر خنده😂😂 هیچی دیگ طرف حرصش گرفت ...

😂😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
وای خب آخه خیلی حرصم درآورده بود تاپیک قبلیو بخون

همین الان خوندم‌ ،ولی مگه با قهر کردن درست میشه؟

بنظرم اشتباه میکنی که تیکه تیکه میخری تو هم هروقت خودش خواست بره خرید بگو منم میام مثل خودش چندتا چندتا بخر دیگه در طول سال نیاز نیست چیزی بخری 

ولی اگه خسیسه که راراهکاری ندارم 

همین الان خوندم‌ ،ولی مگه با قهر کردن درست میشه؟ بنظرم اشتباه میکنی که تیکه تیکه میخری تو هم هروقت ...

ولي خب عصری گفت فردا وقت دندون پزشکی داره چون دندوناش خیلی درد میکنن وانصافا قبل دندونای خودش منو برد برا دندونام

گفت نمیدونه هزینه اش چقد میشه بعدش اگ چیزی موند میده😂منم گفتم نمیخام 😑 گفت خب من اگ داشته باشم نمیزارم تو ناراحت باشی ک😐

نمیدونم والا موندم خودمم