2777
2789
عنوان

رفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 57 پست
چون زورم میاد دم از عاشقی میزد حالا بخاطر یه همخابی ولم کرد عوضی اخه چون اون خرابه همخابی میکنه زنه ...

از قدیم گفتن آب چاله رو میجوره

تو تمام کامنتات میگی زنه خرابه درصورتیکه دوست تو از اون زن هزار برابر بدتره!!!

بنظرم ناراحتی نداره

کلاهتو بنداز بالا که شناختیش

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 
والله زنشم هم پولداره هم از خودش خوشگله هم اینکه همش خونش کار میکرد بیچاره.اونقد دلم واسش میسوزه خدا ...

خدایا چقد گناداره اینهمه زحمت بکش واس یه ادم کثیف اخر بخاطر یه صیغه ای ول کنه بره خدا رو خوش میاد اخه انشالله خدا جزاش رو بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اقاهه

نمیدنم عزیزم تو فقط غصه نخور و فراموشش کن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
خدایا چقد گناداره اینهمه زحمت بکش واس یه ادم کثیف اخر بخاطر یه صیغه ای ول کنه بره خدا رو خوش میاد اخ ...

واقعا میده دنیا دارالمکافاته ابجی کره زمین گرده 

خدایا یاورم باش☝☝☝
از قدیم گفتن آب چاله رو میجوره تو تمام کامنتات میگی زنه خرابه درصورتیکه دوست تو از اون زن هزار براب ...

درست میگی مشکل اینه چشمامو باز نمیکنم ببینم میتونس زنه رو قبول نکنه خودش دنبالشون خدا جزاش رو بده 

جالبش اینه نمازم میخونه اقا بش میگم ینی نماز میخونی و هر روز گناه کبیره میکنی میگه چیه قاضی شدی

اون مرد میخواد با اینکارش احتمالا حسادت زنانه تو رو تحریک کنه و پاکی ونجابتت تورو هم بگیره و از تو رابطع بگیره بهش یه کلام بگو لیاقتت همون زن خرابه بگو ادمای پاک نصیب هم میشن ادمای ناپاک هک نصیب هم برو دنبال لیاقتت.

تا خدا با من است زمانه با من است .
خدا نگذره ازشون انشالله خوشی نبینن گناه کبیره کم چیزی نیس 

انشالله.توام خودتو جمع و جور کن عزیزم مردا همینن خودتو واسش پرپر نکن رفته بزار بره

خدایا یاورم باش☝☝☝
سعی میکنم فراموشش کنم فقه از خدا میخام جزاش رو بده ن بخاطر دل من بخاطر فسادش 

قوربون دل مهربونت حتمااا میبینه یقشو یه جا میگیره شک نکن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ادم هوس بازیه میگه عاشقتم اما بخاطر نیازش تا یکیو میبنه ول میکنه میره

حیف عشق که توسط اون به لجن کشیده میشه😐

خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین

اره هوس بازه خیلیم هوس بازه هرچی زنه خرابه دورشن بعد میگه خراب نیسن فحشش میدم میگم کثیفن توبه کن میگ ...

خب شما به این توجه کن که هیچوقت قرار نیست هیچ فرد فاسدی با ایشون رو به رو بشه ، هر جا که برید آدم خوب و بد هست ، ایشون هستن که باید از این کار دوری کنن ، که ظاهرا 

قصدش رو ندارن ، بهتره که شما برای خودتون احترام قائل بشید و ایشون رو  ترک کنید 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋