2789

من در بارداري قبليم جفتم سر راهي بود تقريبا استراحت بودم و كار سنگين اصلا انجام نميدادم ولي اين بارداري هم اين مشكل رو داشتم ، سر كار رو مرخصي استعلاجي گرفتم ولي توي خونه اصلا نميتونم آنچنان استراحت كنم چون بچه هام كوچيك هستن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در بارداري قبليم جفتم سر راهي بود تقريبا استراحت بودم و كار سنگين اصلا انجام نميدادم ولي اين بارد ...

منم نگران سرکار رفتنم هستم

شما استعلاجی رو بیمه راحت قبول کرد ازتون؟ از چه ماهی گرفتید؟

من اين مشكل رو داشتم استراحت مطلق دادن ولى من كار ميكردم هر چى هم دم دستم ميومد بلند ميكردم زور به س ...

وااای جدا 

حالا به من نگفت استراحت مطلق فقط گفت کار سنگین نکن

ولی خیلی نگرانم

منم نگران سرکار رفتنم هستم شما استعلاجی رو بیمه راحت قبول کرد ازتون؟ از چه ماهی گرفتید؟

من استخدام رسمي هستم و بيمه من هم خدمات كشوري هست ، تا ٤ ماه در سال به راحتي ميتونيم با دستور پزشك متخصص مرخصي استعلاجي بگيريم و بيشتر از اون هم با تاييد كميسيون استان ، من چون معلم هستم نصف بارداريم كه توي تعطيلات بود و از ١٥ شهريور هم مرخصي استعلاجي گرفتم كه يك ماه يك ماه تا آخر بارداري تمديد ميكنم ، شرايط تامين اجتماعي رو نميدونم ولي به نظرم اونجا هم بتوني مرخصي استعلاجي بگيري .