2777
2789
عنوان

مدل چادر بگین که .....💚

293 بازدید | 21 پست

میخوام چادر بخرم😍

خودم چاق نیستم ولی نمیخوام چادر زیاد چاقم کنه دیدم بعضیا چادرا مدل دار ادم و چاق نشون نشون میده 

به شخصع عاشق چادر سنتی وساده ام ولی نمیتونم نگهش دارم 

چادرای مدل دار قشنگ معرفی کنین😘

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

من لبنانی دارم راضیم آستیناش قشنگه آبجیم جَده داره اونا خیلی گشاد و بزرگن دخترعمم قاجار ک برای لاغراندام ها خیلی قشنگه چون کمرش گره میخوره 

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یسنا

حسنا

عربی اصیل 

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

همیشه دوسایز بزرگتر بگیرید و قدش کوتاه کنید

اونایی که چاق نشونشون میده چون تنگ میگیرن

بزرگ تر که بگیرید هم گشادتره .هم کیفتونو راحت زیرش میدارید هم قشنگ رو سرتون وایمیسته

این نطر منه

خدایا بی اندازه ممنونم😇🥰😍

چادر کارمندی خوبه.بنظرم چاق نشون نمیده شنیدم.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
همیشه دوسایز بزرگتر بگیرید و قدش کوتاه کنید اونایی که چاق نشونشون میده چون تنگ میگیرن بزرگ تر که ب ...

وای دو سایز بزرگتر!!!!ن بنظرم خیلی لش میشه توی تن

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
وای دو سایز بزرگتر!!!!ن بنظرم خیلی لش میشه توی تن

نه عزیزم خیلی باهم تفاوت سایز ندارن که قداشون بلند میشه

اگه ملی بگیرید استیناشم بلند میشه ولی اگه عربی و مدلهای مثل عربی بگیرید خیلی باهم تفاوتی ندارن فقط قداشون فرق میکنه

خدایا بی اندازه ممنونم😇🥰😍

عزیزم همون چادر ساده که داری کش بنداز راحت میتونی نگه داری

من خودمم عاشق چادر ساده هستم و فکر میکنم مدل دارها هیچکدوم مثل چادر ساده قشنگ نیستند

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
عزیزم همون چادر ساده که داری کش بنداز راحت میتونی نگه داری من خودمم عاشق چادر ساده هستم و فکر میکنم ...

بله خودمم ساده دوست دارم کششم کردم ولی مدرسه وکلاس با کوله سختمه 😔

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
نه عزیزم خیلی باهم تفاوت سایز ندارن که قداشون بلند میشه اگه ملی بگیرید استیناشم بلند میشه ولی اگه ع ...

نمیدونم.من خودم اکثرا عربی میگیرم.حالا ب قول شما خیلی تفاوت نمیکنه چون کلا ازاده.اما خبرنگاری و دانشجویی رو سایز خودم گرفتم ک خوب وایمیسته.  

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی