2777
2789
عنوان

هدیه تولدم🎁

117 بازدید | 14 پست

دوستان تولدم شب تاسوعا بود 8شهریور❤

خلاصه دلم نمیخواست کسی تبریک بگه چه برسه به کادو وکیک وکلا ایام عزاداری بود ووقتی همسرم بهم تبریک گفت گفتم بیخیال شب تاعوسا و....اصلا تبریکم دوست ندارم،تااینکه چند روز پیش دیدم دیجی کالا برامون بسته آورده یه ادکلن به مناسبت تولدم وبعدم شام همسرم پیتزا ومخلفات سفارش داد وخیییلی خوب بود چون از بعد بهمن سال پیش ما فست فود نخریدیم ولی خیییلی سوپرایز شدم فقط ادوکلن بوشو دوست نداشتم،خورد توی ذوقم ولی از همسرم خیییلی تشکر کردم وگفتم فوق العادس،الان چند باری ازش زدم هربار دارم بیشتر عاشقش میشم یعنی چه جوریه اول بوش فوق العاده بد بود الان فوق العاده خوش بو،براتون پیش اومده؟!

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عطر هر چی میمونه خوشبو تر میشه 

ببین اول بوی تند وبدی داشت درآخرم بوش شبیه بوی صابو ن بود،الان اصلا حس بوی قبل رو ندارم میگم چرا انقدر تفاوت احساس کردم 

چ كمكي از دستم برمياد

میخواستم ببینم برای کسی پیش اومده از بوی عطری بدشون بیاد بعد چند بار استفاده نظرش 180درجه تغییر کنه

میخواستم ببینم برای کسی پیش اومده از بوی عطری بدشون بیاد بعد چند بار استفاده نظرش 180درجه تغییر کنه

سلام عزیزم بله اتفاقا برای من پیش اومده .. چون بعضی  عطر ها اسانسشون در ابتدا برای آدم خوشایند نیست بعد انگار که با گذر زمان  یه عطر دیگه استشمام بشه و تغییر داشته باشه ...همینطور هست که می‌فرمایید ... منم اول ازعطر خوشم نمیاد مثلا مادرم عطری خریدن بعد میبینم خیلی هم این عطر رو دوست دارم و خوشبو هست 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

راستی تولدتون هم مبارک .. إن شاالله سالهای سال سلامت و شاد و موفق باشید 🌿🌹🌹😘😘😘😘😘😘😘💞💞 منم تولدم 28 شهریور بود . هم ماهی هستیم ... شهریوری ها عشق هستند 😍😍😍🌿🌹🌹🌹

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
راستی تولدتون هم مبارک .. إن شاالله سالهای سال سلامت و شاد و موفق باشید 🌿🌹🌹😘😘😘😘😘😘😘💞💞 منم ...

سلام الهه جووونم چقدر خوشحال شدم اومدی تاپیکم،تولدت شماهم مبارک،خدایی تواحساس ما شهریوریها رقیب نداریم بااحساس ومهربون ❤متولد چه سالی هستی؟خودم 62

سلام عزیزم بله اتفاقا برای من پیش اومده .. چون بعضی  عطر ها اسانسشون در ابتدا برای آدم خوشایند ...

چه جالب باور کن شوکه ام هنوز این عطر به این خوشبویی اصلا دارم باهاش حال میکنم ولی بار اول چقدر ضدحال خوردم

سلام الهه جووونم چقدر خوشحال شدم اومدی تاپیکم،تولدت شماهم مبارک،خدایی تواحساس ما شهریوریها رقیب ندار ...

در پروفایلم سنم  دقیق هست . اتفاقا یکی از دوستان همون شب تولد متوجه شد و برام پیام فرستادند این بزرگوار ..اصلا باورم نمیشد کسی متوجه بشه خیلی خیلی خوشحال شدم ..🙏😍

چه جالب باور کن شوکه ام هنوز این عطر به این خوشبویی اصلا دارم باهاش حال میکنم ولی بار اول چقدر ضدحال ...

بله واقعا .. ما شهریوری ها خدای احساس هستیم 🙏🙏🙏😍🌹🌿🌹😘💞

در پروفایلم سنم  دقیق هست . اتفاقا یکی از دوستان همون شب تولد متوجه شد و برام پیام فرستادند این ...

چه جالب،عجب دقتی داشت،الهه جون متاهلی یا مجرد،چقدر فضول شدم😉البته اگه دوست داشتی بگو