2777
2789
عنوان

به شوهرم فحش دادم☹

2994 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها خوبین   بچه ها راستش منو شوهرم یه هفته پیش یه دعوای حسابی کردیم که از طرف من بود....فهمیدم که هر چی باهم حرف میزنیم رفته به خانوادش گفته منم کفرم در اومد اصلا نفهمیدم چی گفتم...شروع کردم به فحش دادن که بیشعور کصافت چرا این کارو کردی و خیلی نامردی و نکبت عوضی  این فحش هارو دادم   الانم قهریم یه هفته هس   الان دو روزه افتادم به التماس😂😂😂😂 که بیا اشتی کنیم   میدونم کارم اشتباه بود خیلی    جکار کنم اشتی کنیم   چه پیامی بهش بدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ ماچش کن برین فاز 18 اینا اوکی میشه😂😉

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
2803

این شعرو براش بنویس

عاشقش بودم و او قدر بزی فهم نداشت

چ کنم باز ک او حبه انگور من است😐

ما باهم بحث کردیم قهربودیم اینو بش دادم،اینقده خندش گرفته بود و میگف ت دیگ چ پرویی😁😜😂

برای داشتنت دلیو ب دریا زدم که از آب میترسید😍😘💕👰👫🍬🌈
2804
2805

نیاز به پیام نیست وقتی اومد آرایش کن دامن کوتاه و تاپ و نپتون چاره کاره با کلی عشوه خرکی😄😄

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

منم الان با شوهرم دعوا کردیم ،ولی تو دلم هرچی فحش بود بهش گفتم ، بیشعر تا ساعت ۳ منتظرش بودم بیاد خونه نهار بخوریم بعد اومده یکم غر زدم سرش فوری صداشو میبره بالا داد میکشه منم بهش گفتم اینقد خاکبر سر بیشعری ک من برات ارزش قاعل شدم منتظر واستادم تا باهم غذا بخوریم 😡😠😠😭😭

یا صاحب الزمان..منو دریاب... 🤲
2801