سلام بچه ها خوبین بچه ها راستش منو شوهرم یه هفته پیش یه دعوای حسابی کردیم که از طرف من بود....فهمیدم که هر چی باهم حرف میزنیم رفته به خانوادش گفته منم کفرم در اومد اصلا نفهمیدم چی گفتم...شروع کردم به فحش دادن که بیشعور کصافت چرا این کارو کردی و خیلی نامردی و نکبت عوضی این فحش هارو دادم الانم قهریم یه هفته هس الان دو روزه افتادم به التماس😂😂😂😂 که بیا اشتی کنیم میدونم کارم اشتباه بود خیلی جکار کنم اشتی کنیم چه پیامی بهش بدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نیاز به پیام نیست وقتی اومد آرایش کن دامن کوتاه و تاپ و نپتون چاره کاره با کلی عشوه خرکی😄😄
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم