ما چند وقت پیش گوسفند بریدیم ...گوشتش افتضاح بو میداد...اونو پختیم دادیم سگا خوردن...الان دوباره یدو ...
خب عزیز گوشت گوسفند بو داره
باید با پیاز و ادویه بوش رو بگیری دیگه!
با پباز و ادویه تفت میدی موقع پخت؟
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹
ما چند وقت پیش گوسفند بریدیم ...گوشتش افتضاح بو میداد...اونو پختیم دادیم سگا خوردن...الان دوباره یدو ...
واسه اینه که هم گوسفنده پیر بوده هم ماده گوشت نر اصلا بوی زهم نمیده
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
ببین عزیزم گوشت باید پیاز زیاد باهاش تفت بخوره و آب میان بافتیش کامل تبخیر بشه خوب با دست و دلبازی زردچوبه و ادویه بزن آخر سر هم زعفرون دم کرده انتهای پخت بهش اضافه کن محشر میشه (اگه واسه قورمه سبزی هم میخوای باید مقداری از سبزیتو باهاش تفت بدی که عطر خوبی بهش میده)
ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
همین که خانم گفتن و انجام بده پیازو ادویه ،وقتی میخوای گوشت بپزی حتما حتما زیره اسیاب شدم بزن هم غذات خوشمزه میشه هم بو نمیده،اما زیادنزنا اندازه همون اندازه که دارچین میزنی بزن ،