2777
2789
عنوان

روغن حیوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 88 پست
من گاهی در حد ی قاشق فقط رو برنج میریزم یا صبحانه میخوریم زود فشارمو بالا میبره بیشتر روغن مایع استف ...

انشاالله سلامت باشید،باز همینقدر هم خوبه که مصرف میکنید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کیلویی 20 تومن تو شهرمون ی مغازه طب اسلامی هست اونجا خرید میکنم

شما کجایین

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
سلامت باشیدعزیزم همچنین شما پرپول نیست اتفاقا،ولی خب همسرم براشون کار انجام میده یا با عسل که محصول ...

عسل هم جز مواد غذایی سالم که شما دارید 👌👌

کرمانم شما چی

کاشانم 

شهر ما هم دارن ولی من اعتماد نکردم تا بخرم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

روغن بزازهمش خوشمزه تروبهتره کیلویی ۲۰۰ به بالالرستان بعدشم روغن گاومحلی که روستای بابام ایناگاواشون میرن کوه چرا این گاوسیاه سفیداکه همش توطویله وباغن زیادروغنشون خوب نیست

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
کره کیلو سی و پنح عالیع من تازه کرفتم کیلو هفتاد و پنح تومن کره گاوی

ن ما ۳۵ میگیریم مادر همکار همسرم درست میکنه واقعا راضیم من

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
همین دیشب کلی دمبه رو غن کردم🤭

دمبه کیلو چند خریدین

اینجا کیلو ۵۰

من خواهرم و مادرم همیشه میخوردن میگفتم سالتره و اینایی که شما میخورید مضره  خواهرم دوتا بچه سق ...

بالای چهل سال نباید مصرف کنه. باید روغن زیتون یا ارده کنجد مصرف کنه یا اگه خواست باید حتما فعالیت بدنی بالایی داشته باشه.خواهرتم مشکل سقطش رو نمیدونی از چیه شاید رطوبت وبلغم و عفونت رحمش بالاس. چون رطوبت زیاد دفع میکنه. و هزار تا علت دیگه. قدیم از این روغنا فقط میخوردن اتفاقا سقط و نازایی بسیار کم بود