2777
2789
بعده شش ماه بی حالیش هنوز مونده اصطالاحا میشه سندروم خستگی مزمن

واای منم همین طور خستگی رو دارم هنوز, و سرگیجه و گردن درد و کتف درد, که نمیدونم ربطی داره یا نه, ولی اینا از همون موقع که کرونا گرفتم شروع شد, سه ماه پیش

ابجوش و لیمو بخور,روزی چند بار حتما اب نمک غرغره کن تا ریه ت درگیر نشه, زنحبیل بخور, و یتامین سی بخو ...

یعنی ریه هم درگیر میکنه اخر.دکتر بهم ازیترومایسین داده

با خدا باش و پادشاهی کن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واای منم همین طور خستگی رو دارم هنوز, و سرگیجه و گردن درد و کتف درد, که نمیدونم ربطی داره یا نه, ولی ...

من هرچی دکتر رفتم گفتن عوارض ویروس سخت از بدن خارج میشه و طول میکشه،دورو برمم هرکی گرفته هنوز خستگی و بی حالی داره

یعنی ریه هم درگیر میکنه اخر.دکتر بهم ازیترومایسین داده

مال بعضیا اره بعضیا هم نه, ایشالا که مال شما نمیکنه.. اب زیاااد بخور فقط و اب نمک روزی سه چهار بار, دکتر به من گف اگه تنگی نفس و اینا داشتی بیا.. عکس از ریه نگرفتی؟

ازمایش خون یا مخاط؟ اخه ازمایش خون بیشتر اوقات کاذبه

سلام چتروبارون شما خستگی و بی حالی بعد از کرونات برطرف شد؟ من اوایل مرداد 1400 کرونا گرفتم و عوارض زیادی با من باقی مونده از جمله مشکلات گوارشی و صبحها با خستگی و بی حال از خواب بلند میشم و ورزش و شربت زعفران و... فایده ای نداشته و همچنان خسته و بی حالم. مثل حالتی که مثلا اصلا شب رو نخوابیده باشم. کسل و بدنم سنگین و خسته اس و با استراحت هم برطرف نمیشه. لطفا اگر خوب شدی من رو هم راهنمایی کن. ممنونم